lostyazilim

Projem hakkında bana yol haritası lütfen...

3 Mesajlar 665 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tugiacar tugiacar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek --------
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Uzun zamandır düşündüğüm ve nihayetinde %90 oranında kafamda oturttuğum bir projem var. Bu proje toplumun her kesimini ilgilendiren , her anlamda ticareti değiştirebilecek , belki e-ticarete yeni bir boyut katabilecek , ticari işletmeler ile potansiyel müşterileri aynı platformda buluşturacak ve ulaşılmalarını kolaylaştıracak bir proje.Fakat benim şu andaki maddi gücüm ile bu projeyi yapmam olanaksız. Ayrıca projenin server veri akışı v.b maliyetleri de sanırım yüksek olur.Dünyada şu ana kadar benzerine rastlamadığım için piyasaya çıkıldığında ciddi reklam ve tanıtım faaliyetlerinin hemen yapılması gerekir.Dünyada da kullanılabilir.
Bu sebepler nedeni ile ve benim yazılım konusundan hiç anlamamam nedeni ile proje hayata geçmiyor malesef.
Burada küçük büyük projeler yapan arkadaşlar var onlara soruyorum bana ne önerirsiniz?Lütfen yol tarifi yapın ya da bir çözüm söyleyin.Yatırımcılar sadece fikre değer vermiyorlar ben ne yapabilirim.

Saygılar

wmaraci
reklam

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Hocam projeniz için ilk etapta ciddi ve sağlam bir ortak bulun iş gücünün altına girebilecek biri olmalı. Projenizi detaylandırın ve sağlam bir sunum hazırlayın. Melek yatırımcılar yada devlet destekli koskep, e-tohum gibi yerlere kendinizi kanıtlayabilirseniz ciddi yatırımlar alabilirsiniz. BİTAKSİ uygulamasının şimdiye kadar almış olduğu yatırım mikatari 5 Milyon TL. Sizde projenizi geliştirip üstüne katarak performans gösterebilirseniz sermayeyi bulabilirsiniz. İncir.com mesela adamlar e ticaret sitelerini bir arada toplayarak iş yapıyor ciddi yatırımlar aldılar yurt dışına açılacaklardı en son.

Yani melek yatırımcılık, e-tohum, koskep ve benzeri kurum ve kişileri araştırın. Projeniz için bir adım atın, detaylandırın, ufakta olsa hayata geçirin, ortak bulun iş yükünün altına girecek.

tugiacar tugiacar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek --------
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Düşündüğüme benzer bir projeyi yurt dışında buldum fakat abd değil.Bu proje 2,5 milyon dolar yatırım almış.Yerelde kullanılacak bir proje.Henüz ülkemizde yok.Sağlam yazılımcı arkadaşlarla bu proje oluşturulsa nasıl olur.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al