blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Önce telefon numarası isteme sonra şifre yenileme.
Konuyla ilgili detaylı bilgisi olan var mı?
Ya da bilgilendirme amaçlı bir konu açıldı da ben mi görmedim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Dün kanı kaynayan bir arkadaş 5-6 kişini hesabını çalarak forumda paylaştığı için alındı bu önlem.
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wmaracında açık mı bulmuş yani? Yoksa nasıl çalacak milletin hesabını. Buraya girenlerin öyle 1234 diye şifre girecek kadar acemi oldugunu sanmıyorum yoksa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
[QUOTE="blogagaci"]wmaracında açık mı bulmuş yani? Yoksa nasıl çalacak milletin hesabını. Buraya girenlerin öyle 1234 diye şifre girecek kadar acemi oldugunu sanmıyorum yoksa.[/QUOTE]Valla arkadaşlardan birinin şifresi "sanane" birinin "000123" falandı sen düşün yani :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anladım hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu arada ben son yazılan mesajda hiç alıntı yapamıyorum ne zamandır dikkatimi çekti de.
Sistemde mi bir sıkıntı var anlamadım.
İlk yazdığın mesajda alıntı butonu gözküyor ama son yazdıgın mesajda çıkmıyor. ?
Sizde öyle bir sorun var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Evet bir süredir bende de yok manuel olarak yazıyorum.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
alinti sorunu bendede var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
kurgu yönetmeni
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
benim hesabımı 2 defa dondurdu wm aracı gerekçe olarak şunu belirttiler:
3 kişinin hesabına aynı ip üzerinden giriş yapılmış benim sancak.... bilmem kimin birde başka bir kullancıydı. suçlu oalrak beni gösterdiler kimlik doğrulama istedi gönderdim. ardından açıldı 2 gün 3 gün sonra tekrar banladı sebebini açıklamadılar email attım açtılar geri. bi sıkıntı var. duyduğuma göre birinin hesabından bitcoin aktarımı ticaret falan yapmışlar. ALıntı Sorunu aynı şekilde bendede var son yorumu alıntı yapamıyorum elle yazmak zorunda kalıyorum.
Adıyaman ile İlgili Bütün Bilgiler
AdiyamanSonDakikaHaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Alıntı butonunun kaldırılması kasıtlı yapıldı. Gerekçesi db'nin boş yere şişmesi. Çözüm olarak @nick sistemini kullanabilirsiniz.
Son güncellemeyle birlikte nick yerine mail ve tel. no ile giriş yapmak başında beri olması gereken bir şeydi. Hayırlı olsun.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
yusufkoparal bazı şeyleri çarpıtmayı ne kadar sever halkımız değil mi? Suçlu olarak hesabını kapatmış olsaydık bugün aramızda mı olurdun? Hesabın senin elinde olduğunu doğrulamak için hesabını geçici olarak askıya aldığımız aklına gelmiyor mu? Hadi aklına gelmedi, bloke sebebini de mi okuyamadın?
vBasic ,
renpeli son mesajı alıntı yapma özelliğini bilinçli olarak kaldırdık. Sebebi de alıntı özelliğinin kullanımını minimum seviyeye düşürmek. Cevabınız son mesajın hemen altında listelendiği için alıntılamanın bir anlamı olmuyor zaten. Bildirim ile haberdar edilmesini istiyorsanız da "bahset" özelliğini kullanabilirsiniz.
blogagaci herkesin tahmin edebileceği gibi hesaplarınızın güvenliği için alınan bir önlem. Herkese açık olan kullanıcı adlarınız kullanılarak deneme yanılma ile kolay şifre belirleyen kişilerin hesapları çalınabiliyor. Fakat mail adresiniz ve telefon numaranız herkese açık olmadığı için bu denemeler yapılamaz.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!