mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tembellik ve üşengeçliğim yüzünden projeleri hayata geçiremiyorum. Belki benim durumumda olanlarda vardır. Bizler için ne tavsiye edersiniz? NAsıl çalışıyorsunuz? Daha doğrusu kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı durumdayım, hiçbirşey yapmıyorum. Sürekli farklı heyecanlar, farklı dalgalar peşindeyim.
Amma velakin param bittimi 4-5 gün uyumuyorum 4 ayakla elle sarılıyorum işime ozaman değerini anlıyorum, bakalım nereye kadar gidecek :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazen motivasyon; onun bir zorunluluk olduğunu düşünmekten doğuyor. Yayılacağınız bir hasır varsa, sandalye yapmazsınız. :)
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Herkes proje yapmak zorunda değil. Kendinizi mecbur hissetmeyin. Kimileri beden işi yapan, kimileri beyin. Kimileri hayal kurar, kimileri gerçekleştirir. Kimi patronluk yapar, kimi işçilik.
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın. Sadece kendinizi "proje yapmak" için mecbur gibi hissetmeyin. Belki normal bir iş daha uygundur. İlerleyen zamanda en azından kendinizi daha iyi çözersiniz.
Birde; movite olma şekli herkesin farklı. Misal kimi müzik dinlerken daha güzel çalışır. Ben tam aksine sessiz sakin ortamda çalışırım. Hafif müzik, sessizlik, rakiplerin yaptıkları, hedefler, hayaller gibi birçok şeyi düşüp denemenizde fayda var. İllaki bir kapı bulacaksınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
her gün 2 makale yazmadan uyuyamam=)
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir takvim kapağında okuduğum söz: "Gelecek beklenmez planlanır."
Hazırladığımız planı adım adım uygulamak için iyi bir şartlanma gerekir. En başta şartlanmak için araştırma yapmayılız ve düşünmeliyiz. Gerçekten de bu plan bizi başarıya görürür mü?
Kurduğumuz planın işe yaramayacağı sonucuna kapılırsak alternatif plan üretebiliriz. Ya da planda birkaç değişiklik hiç de fena olmayabilir. Ya da plandan vazgeçebiliriz. Kenara çekiliriz ta ki yeni bir ideal uğrunda plan kurana kadar.
Motivasyon düştüğünde, ilgi dağıldığında tekrar tekrar hedefe odaklanabilirsek başarılı er geç bizimdir. Plansız olmaz.
Saçmaladıysam affola :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ヅ
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çoğu kişide "maymun iştahlılık" görülür. Bir projeye başlarken aklında başka bir proje vardır. Sonuçta ikisini de yapamaz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Albert Einstein:Merakınızın peşinden koşmak başarınızın sırrıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence normal. Bu sitedeki çoğu kişi hep içerik projesi üzerine çalısıyor. O da haliyle zaman alan bir iş insanı sıkılıyor
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğrenme süreci olsun, para kazanma süreci olsun sıkıcı süreçlerdir. Aslında sonunda olacakların heyecanı ile değil de , bu sıkıcı sürecin daha eğlenceli nasıl geçebileceğini düşünmek ve eğlenceli hale getirmek lazım. Kolay gelsin.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl