lostyazilim

Hız Sınırı Cezası ?

17 Mesajlar 1.977 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

rohirrim rohirrim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** F**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 42 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
@ebagcuvan
işte dedim ya nasip kısmet...
benim tek cezam var... o da İzmir havaliminında selektörleri yakıp yolcu bir yakınımı bekiyordum. yol kenarında... herkes öyle bekliyordu... 5 dk falan sürdü...
o sırada sivil bir gelip herkesin plakasının fotosunu çekti...
geldi 70 tl civarı bir ceza :)
Yani olur böle seyler. bir de sollama yaprken olmuş ki gayet normal o hıza çıkman...
Doğru olmayan babanın arabayı alması...
Yani ortada bir hata ben görmüyorum... hadi 200 yaparken alsaydın ceza baban alsa arabayı mantıklı da bu hız için bence sert bir karar olmuş..
Allah kazasız belasız kullandırsın gerisi önemli değil...
takma kafana... birkaç aya baban unuturu gider...

wmaraci
reklam

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
rohirrim NEyse sağlık olsun bir hafta pederden araba istemessem sorun çözülür ki arabayı bana vermek zorunda zaten annemle kardeşim hergün okula spor salonuna ve gerekli işlere gidiyor her gün taksi tutmaya kalkarsak yada minibüsle gitmeye kalkarsak deli para yapar :D

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

rohirrim ya normal şartlarda kurala uyun bir insanım o gün çok fazla sinirlendim kargoda çok sinirim bozuldu tamda viraja girerken önümdeki adam sürekli şerit değiştiriyordu bende sollayım derken 65 yapmışım o arada polis abi öpmüş bizi neyse sağlık olsun dicemde peder aldım elimden arabayı :D

cezayı pederine yıktın aldı arabayı :D
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
nettebilgi Cezayı pedere yıkmadım Adsenseden gelecek 200 lira para var o gidecek oraya bana kalan 0 :D

wmaraci
wmaraci

tekcarem tekcarem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 /
  • Meslek free
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Mecidiyeköy haliç istikameti ford connect araçla E-5 üzerinde 67 km hızla gitmişim 390 küsür lira ceza geldi. erken ödeme ile 294 tl düştü. Hız limiti E-5 kamyonet 50 otomobil 80 bizimkide kamyonet geçtigi için yedik cezayı

http://fragmanhaber.net
http://canliyoldurumu.com

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Bende hız sınırı 120 olan otobanda 89 ile ceza yemiştim geçen aylarda. Hayır yani otoban da hız limitini 80'e düşürüp 10 metre ilerisine de kamera koymuşlar, devlet burada cayrıdırıcık, kaza önleme değil de resmen para yolma derdinde. Arkadaşın örneğinde olduğu gibi, zaten viraja hızlı giren kaza yapmış olacak, virajdan önce dur ki millet orada yavaşlayıp kaza riski düşsün. Artık otobanlar ve sürekli kullandığım yollar hariç fazla hızlı gidemiyorum, saçma sapan yerlerde tuzaklar bekliyor insanları...

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
burakisci Haklısın bazı yerlerde 90 tabelası var 10 metre sonra 70 bi 10 metre sonra 50 tabelası var ki normal şartlarda bu kadar mesafede o hıza ani düşüş yapmak daha çok kaza riski getiriyor.

Ben Edirne'de otuyorum şehir 2 ana caddeden oluşuyor ve bu caddlerin hepsine ayaklı kamera koydular yaklaşık 25 - 30 civarı trafik ışıklarının üzerine kamera yerleştirdiler. Bana ceza yazılan yer gibi bir çok yerde trafik polisleri ceza yazıyor.

Ayaklı kameralardan 51 ile geçersen bile ceza kesiyormuş Google Haritalardan Edirne merkeze bakarsanız 2 caddeyi hemen görürsünüz işte o caddeler max hız 50 Km diyecek bir şey bulamıyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al