-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhabalar,
Moda alanına hitaben bir portal oluşturma düşüncesini uzun zamandır düşünüyordum ve hatta geçmiş dönemlerde moda sitesi projesine giriş yapıp alım satım yaptım. İlgiden ziyade tecrübe gerektiren bir sektör oluşu beni sektörden uzak tutmaya yetti.
Lakin o zamanın şartları ile şuan ki koşulları karşılaştırdığımda karşıma olumlu ve profesyonel bir proje olarak karşıma çıktı.
Nasıl Mı ?Günümüzde artık meslek alınmış Makale, Editörlük hizmetleri çoğaldıkça profesyonelleşme yolunda iyi bir adım da atmış oluyoruz. Yani aslında tabiri caizse, Paran varsa Profesyonelsin :)
Bizde makaleleri özellikle Bayan ve Tecrübe sahibi arkadaşlarımıza yazdırıp, sizlere sunmayı planladık ve planladığımız gibi de gayet başarılı gidiyor. Bu başarımıza Başarı ve Güç katmak için sizden ricacı olduğum konu şudur;
Moda Portalımıza giriş yaparak gerek Yorum, gerekse de buradan eksik yönlerimizi bizlere bildirebilirsiz.
Site adresi;
http://modaciniz.netNot:
Sitemiz bu gün aktif oldu.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hayırlı olsun.
Bugün aktif olan siteye tanıtım yazısı ya da çalışması yapmak, henüz içerik yetersizken ve eksikler varken potansiyeli harcamak olur. Marka değeri yaratmanızı da engeller.
Yatırım amaçlı bir site olarak düşünerek açtıysanız, tavsiyem acele etmemeniz yönünde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İlk tavsiye benden olsun, eğer sitenizi uzun soluklu kullanacaksanız. domain süresini 3 yıl uzatın ve kaliteli bir hosting e taşıyın. hızı pek hoşuma gitmedi. bir linke tıklanıldığında 1,5 saniyeyi geçmeden açılıyorum demesi lazım o sitenin.
kolay gelsin. tema harika.
Bu sitenin aynısından yaptırılacaktır! http://goo.gl/YiBrSn
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sayın
makalepark , Hevesliyim ama ticaret adamıyım :) Ticaret hevesimin önüne geçerse satışa sunabilirim :) Değerli yorumunuzdan ötürü Teşekkürlerimi iletiyorum
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Hayırlı ugurlu olsun, Başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Heuristic Teşekkür ederim, İlgi ve alakanızdan ötürü :) Yorumunuz nedir ? Logo, Tema, Sayfa hızı, V.s :)