Merhaba arkadaşlar yeni projem icin su an icin kullanmayi dusundugum temamda degsiklikler yapmak istiyorum fakat bilgim yetersiz kaliyor bi kac degisiklik icin akil almak istedim oncelikle tema eccepure projem apk indirme sitesi olacak digerlerinden daha farkli olacagini tahmin ediyorum hayal gucumun ve calismalarimin el verdigi seviyede bi is cikarticam.
Simdi yapmak istedigim ilk sey mesela yeni icerik ekledim diyelim bu icerigin one cikan gorselinin ustunde belirli bi sure mesela 1 gun kdar gorunecek yeni yazisi veya var olan icerige guncelle yaptim diyelim ve bu icerigin gorselindede belli bi sure guncel yazisi gorunsun istiyorum simdi diyeceksiniz el ile yap . basta bu islem kolay olabilir fakat ilerde icerik sayisi arttiginda zor olacak. ornek olarak anlattigim olayi bu sitede gordum http://www.fullapkindir.net .
Bu olay cogu film temalarindada var aslinda ama elimdeki temaya nasil ekleyebilirim..
Baska bir sorum ise google play tarzi oylama ozelligi yani ziyaretci gelip indirdigi bi icerige oy kullanabilecek bu istatikleride google play tarzinda gostermek istiyorum.nasil yaparim.
Wordpress hakkinda uzman arkadaşlardan yardimlarini bekliyorum simdiden tesekkur ederim..