-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Samsung özelliklerine falan bakmadım ama, gerçekten bu iki telefona maddi açıdan yeterli olsam, düşünmeden iPhone derdim çünkü iPhone'a haksızlık yapamam yani. Bakın özelliklerini bilmiyorum Galaxy S2'nin :) Ama alacak olsam hiç düşünmeden iPhone alırdım. Sonuçta biri Samsung, diğeri iPhone.. :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogging
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Atakan adlı üyeden alıntı
Samsung özelliklerine falan bakmadım ama, gerçekten bu iki telefona maddi açıdan yeterli olsam, düşünmeden iPhone derdim çünkü iPhone'a haksızlık yapamam yani. Bakın özelliklerini bilmiyorum Galaxy S2'nin :) Ama alacak olsam hiç düşünmeden iPhone alırdım. Sonuçta biri Samsung, diğeri iPhone.. :rolleyes:
iPhone tercih edenlerin zaten %90'ı sizin gibi düşünüyor. Özellikleri bakımından Samsung Galaxy S 2 iPhone'un üstünde olmasına rağmen, aynı fiyata sahipler. iPhone'un bu kadar tercih edilmesinin ve fiyatının bu kadar yüksek olmasının tek sebebi "
Marka Değeri" ve Samsung Galaxy 2'nin özelliklerinin henüz tanınmamasıdır (Türkiye'de).
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.havlayankirpi.com - Güncel Bilgi Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogging
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Samsung Galaxy S 2 ve iPhone 4'ün bataryaları hakkında bilgisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Al hocam incele :)
PİLİ az gidiyor diyenler. dayanıksız diyenler offf off
telefona task killler yükleyen kullanıclılar silin task killer kapattğı programlarla pil ömrünü uzatmazz siz uzattığını sanırsıznız kendiniz yaptıklarınızı değerlendirin işte tüm programlarım açık.
şağıdaki ekranda ekran yazan kısım en üstte duruyorsa elinizden telefon düşmemiş demektir. Bu durumda ona tıklayıp kaç saaattir açık olduğunu görün. suç kimde görün?
laptopunuzu kaç saat açık tututabiliyorsunuz?
PİL KULLANIM SAATİ
sabah 8 itibari ile wireless açılır . bluetooth sürekli açıktır. dışarıda lazım olunca tek tuş hareketi ile 3g yi açarım.telefon orjinalinde arka planda açık olan programlar dahil kendi kurduğum 100 den fazla programda , web araçlarıda tamaamı açıktır.
TEGRA İİŞLEMCİ ARTTIRILABİLR GHZ DEĞERİ İLE TEGRA DESTEKLİ EKRAN KARTI 1,2 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ.
GERÇEK DÜNYAYA HOŞGELDİNİZ İPHONCULAR.
PARANIZI SOKAĞA ATMAYIN.
buyrun android sistem ve en iyi tabir eilen htc nin de fark attığı
BENCH MARK PUANLARI
BUNUDA AZ ÖNCE SCRREN SHOOT ALDIM... GECE 1'E KADAR VAKTİ VAR.EN AZ
SAĞLAMLIK
SAMSUNG O KAPAĞI BOŞUNA YAPMADI DARBE EMSİN DİYE YAPTI YADA TELEFON UCUZ ÇIKSIN DİYE YAPMADI. BİLMEDEN HER KAFADAN BİR SES ÇIKMIŞ.
BUYRUN SAĞLAMLIK TESTİ
iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S2 HIZ- GRAFIK- BROWSER TEST
Alıntıdır.(Donanimhaber)
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogging
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet bunu inceledim fakat iPhone ile karşılaştırıldığından hangisi daha çok gidiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Uygulama konusunda da Android üstün bence. Çünkü uygulamalar ücretsiz.