-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Profesyonel Hem Web Hem Mobil Uygulamalı Site İçin Hangi Firmaları Önerirsiniz. ?
Fikrimi Yaptırmaya Kalksam Fikrimi Projemi Çaldırmadan Kimler ile Çalışmam Gerek.
Bütçem Az Biraz Var Kaliteli Hatasız Bir Proje İstiyorum
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
detayları iletirseniz projenizi hayata geçirmenize yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
proje hakkında bilgi malesef veremem bağımlılık yaratacak vazgeçilmez olacak bundan eminim
bana üst düzeyde bi firma gerekli
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar , sisteminizi biz yapabiliriz fakat bütçe sorununu nasıl aşabiliriz onu konuşmalıyız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bütçeniz nedir ?
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanal Hayatı Geçerke Hayata Geçircek Bağımlı Yapacak bir site ve uygulama Şöyle Özeteleyim Kesinlikle Facebook İntagram wp nin çakması değildir.
Anlayacağını seçilde özetliyorum tabi bunun içerikleri hakkında bilgi vermiyorum ;
google map , facebook , instagram , retrica, vine , Swarm gibi uygulamaların bütün şekli gibi düşünün projeinin detaylı yüzünü aktaramam
Planım Hemen Facebook gibi büyük olayım demiyorum yavaş yavaş ilerlesin site kodlanıp yapıldıktan sonra rağbet gördüğü taktirse yatırma başlarım Projeye ortak aramıyorum sadece bunu hatasız şekilde hangi firma yapabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hatasız bir şekilde olması mümkün değil en başında bunu diyeyim. Ufak hatalar çıkacaktır, zaten yazılımı yapan firma teknik destek verecektir bir süre.
Fakat isteğine göre büyük bir marka, web uygulama + mobil uygulama (ios, android belki wp)
sana 30bin'den aşağı fiyat çekeceklerini zannetmiyorum ki sadece mobil uygulamaya bile bu fiyatı çeken ajanslar var. tek bir buton değişimine 8-9bin tl fatura kesebiliyorlar. Ortak aramayıp üzerine bütçen de kısıtlıysa kendin yapman gerekiyor bu projeyi bir şeyler öğrenip bence.
Örnek olarak THY'nin mobil uygulamalarını toplamda 70bin ₺ gibi bir fiyata yaptırdıklarını duydum.