lostyazilim
tr.link

Profesyonel Hem Web Hem Mobil Uygulamalı Site İçin Hangi Firmaları Önerirsiniz. ?

15 Mesajlar 2.295 Okunma
acebozum
tr.link

findermap findermap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Profesyonel Hem Web Hem Mobil Uygulamalı Site İçin Hangi Firmaları Önerirsiniz. ?

Fikrimi Yaptırmaya Kalksam Fikrimi Projemi Çaldırmadan Kimler ile Çalışmam Gerek.

Bütçem Az Biraz Var Kaliteli Hatasız Bir Proje İstiyorum

wmaraci
reklam

pg13 pg13 Xcode. Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek BilişimTeknolojileri Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)
detayları iletirseniz projenizi hayata geçirmenize yardımcı olabilirim.

• Üyelik 06.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
proje hakkında bilgi malesef veremem bağımlılık yaratacak vazgeçilmez olacak bundan eminim

bana üst düzeyde bi firma gerekli

Elefteria Elefteria ELFYAZILIM İNTERNET HİZ. Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 14, (%100)
Merhabalar , sisteminizi biz yapabiliriz fakat bütçe sorununu nasıl aşabiliriz onu konuşmalıyız.

wmaraci
wmaraci

bsekerciler bsekerciler NODE Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Proje hakkında bilgi paylaşmak için üst düzeyde bir firma gerekli değildir findermap
Siz proje bilgilerini paylaşmadan önce genel olarak üzerinden geçersiniz. Daha sonrasında proje detaylarını almak isteyen, bu işi yaparım diyen kişi ile bir gizlilik sözleşmesi imzalarsınız. Büyük firmaların da yapacağı budur genelde.
Ayrıca fikir gerçekten çok değerliyse, büyük firmalar da çalabilir fikrinizi ve maddi olanakları çok daha fazla imkan verdiği için baş etmeniz de zor olur.

Dediğim gibi, üzerinden ufakça geçin ki buradaki profesyoneller bu işi yapabileceklerini ya da yapamayacaklarını anlasınlar.

Bütçe konusunda da tavsiye vereyim, çok değerli bir fikir genelde büyük bir proje olur. Eğer durum böyleyse çok yüksek miktarda paralar ödemeniz gerekebilir. Bunun yerine sizinle projede kalıcı ortak olarak yol almayı kabul edecek kişiler bulabilirsiniz.

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
Bütçeniz nedir ?

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım

• Üyelik 06.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Sanal Hayatı Geçerke Hayata Geçircek Bağımlı Yapacak bir site ve uygulama Şöyle Özeteleyim Kesinlikle Facebook İntagram wp nin çakması değildir.

Anlayacağını seçilde özetliyorum tabi bunun içerikleri hakkında bilgi vermiyorum ;

google map , facebook , instagram , retrica, vine , Swarm gibi uygulamaların bütün şekli gibi düşünün projeinin detaylı yüzünü aktaramam

Planım Hemen Facebook gibi büyük olayım demiyorum yavaş yavaş ilerlesin site kodlanıp yapıldıktan sonra rağbet gördüğü taktirse yatırma başlarım Projeye ortak aramıyorum sadece bunu hatasız şekilde hangi firma yapabilir

• Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Hatasız bir şekilde olması mümkün değil en başında bunu diyeyim. Ufak hatalar çıkacaktır, zaten yazılımı yapan firma teknik destek verecektir bir süre.
Fakat isteğine göre büyük bir marka, web uygulama + mobil uygulama (ios, android belki wp)

sana 30bin'den aşağı fiyat çekeceklerini zannetmiyorum ki sadece mobil uygulamaya bile bu fiyatı çeken ajanslar var. tek bir buton değişimine 8-9bin tl fatura kesebiliyorlar. Ortak aramayıp üzerine bütçen de kısıtlıysa kendin yapman gerekiyor bu projeyi bir şeyler öğrenip bence.

Örnek olarak THY'nin mobil uygulamalarını toplamda 70bin ₺ gibi bir fiyata yaptırdıklarını duydum.

• Üyelik 06.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
80bine kadar bütçem var kredi de çekeceğim hangi firmayı önerirsiniz bsekerciler

Ek Olarak: Kendim hiç bi şekilde yapamam zamanında lise döneminde css ile kafa patlatmıştımda artık o bile yok

• Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Kartaca harikadır:
http://www.kartaca.com/index.php?page=cozumler

Aynı şekilde Özgür Yazılım A.Ş. de öyle:
https://www.ozguryazilim.com.tr/

Tmob da öyle:
http://thinksmobility.com/

Bunlar benim duyduğum, bildiğim, gördüğüm firmalar. Seminerlere de katılıyorlar etkinler. Bilgi alabilirsin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al