lostyazilim
tr.link

I Doser Deneyimim

11 Mesajlar 2.331 Okunma
lstbozum
tr.link

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Öncelikle I Doser nedir?
I Doser diğer adı ile sanal uyuşturucu anlamındadır. I doser dedikleri araç veya artık adına ne deniyorsa bilmiyorum, beyine belli bir frekans üzerinden ses dalgaları yolluyor. I doser bu ses dalgaları insanı farklı biçimlerde etkileyebiliyor. Ben açıkcası birşey olacağına inanmamıştım. Banada sınıfımdan bir arkadaşım anlattı. Neyse gazı verdi deneyelim dedik.

Ben ilk olarak adı Gate of hades olan ile başladım. Okulda deneyince biraz zor oluyor. Ne oldu diye sorarsanız korkmaya gerek yok herhangi birşey olmuyor. Denemek istiyorsanız zararsız birşey. Gate of hades ölüm, korku ve heyecan hissi verdiği söyleniyor. Ben korku yaşamadım fakat inanılmaz bir kulak tırmıklaması ile irkildim.

Yapmak istiyorsanız bir yere uzanıp gözlerinizi kapatıp hiçbir şey düşünmeden sadece dinlemeniz gerekiyor. İşe yarayabilir. Korkulacak bir yanı olmadığını tekrar söylemeliyim.

Çeşitleri oldukça fazla bir 10 15 kadar çeşiti var değişik duygulara sebep olan farklı frekanslar. Halüsülasyon görmenize yarayan, eroin, kokain, alkol hatta uyku sorunu olanlar için uyku getiren frekanslar bile mevcut. Farklı türlerini sakin kafa ile dinleyip sizlere aktarıcam. Bu arada I doser ücretli bir şeydir, fakat internetten I doser indir yazdığınızda türk sitelerinden indirme linkleri ile ücretsiz indirip dinleyebilirsiniz.

Önemli Not: Epilepsi hastalarının I Doser ı dinlemesi gerektiği duydum. Lütfen dikkatli olun alkol, eroin, kokain gibi bu dozları almanızı önermiyorum. Bir zararı yok gibi dursada biz farketmeden zarar görebiliriz. Karşılaşılacak sorunlardan sorumluluk almıyorum. Sağlıcakla kalın…

I Doser’ı deniyen arkadaşlar var ise sitemize düşüncelerinizi yorum olarak bekliyoruz.

Yazıyı Kaynağından okumak için: http://ilhankarakaya.com/i-doser-deneyimim.html

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Bende uzun zaman önce araştırmıştım bu I Doser'ı ama hevesim kaçmıştı. Biliyorsanız uyku ve mutluluk için uygun olan Doser'lar hangisi paylaşır mısın ?

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

vBasic adlı üyeden alıntı

Bende uzun zaman önce araştırmıştım bu I Doser'ı ama hevesim kaçmıştı. Biliyorsanız uyku ve mutluluk için uygun olan Doser'lar hangisi paylaşır mısın ?

Mutluluk - Quick Happy
Uyku - Sleeping Angel
Ağır Uyku - İnsomniac
Ruhu arındırma - Genesis

Güzel olduğu mutlaka denenmesi gerektiği söyleniyor. - Hands of god:

Ben şuanda böyle korku tarzı dinliyorum bu huzur mutluk ve uykuları hiç dinlemedim. Onlarada sıra gelecek :)

eskisehirwebtasarim.net

• Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Benim uyku problemim var çok fazla uykumun gelmesine rağmen uyuyamıyorum ve akşam 8 civarından sonra uykum kaçıyor o yüzden de üstümde bi ağırlık ve bitkinlik hissediyorum bitkisel ilaçlar vs. denedim ama çözümü olmadı pek birde bunu deniyelim "İnsomniac"ı indirdim ama ses oldukça rahatsız edici çok cızırtılı nasıl uyutacak merak ediyorum deniycem bu gece :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Benim uyku problemim var çok fazla uykumun gelmesine rağmen uyuyamıyorum ve akşam 8 civarından sonra uykum kaçıyor o yüzden de üstümde bi ağırlık ve bitkinlik hissediyorum bitkisel ilaçlar vs. denedim ama çözümü olmadı pek birde bunu deniyelim "İnsomniac"ı indirdim ama ses oldukça rahatsız edici çok cızırtılı nasıl uyutacak merak ediyorum deniycem bu gece :)

Kaliteli bir kulaklık deneyin hocam, kulaklıktan kulaklığa sesler değişiyor

eskisehirwebtasarim.net

• Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
3 farklı kulaklık var hoparlörden de denedim galiba sesten kaynaklı birde Hands of god önerinize youtube'dan baktım hiçte hoş gelmedi :D

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

3 farklı kulaklık var hoparlörden de denedim galiba sesten kaynaklı birde Hands of god önerinize youtube'dan baktım hiçte hoş gelmedi :D

Valla bilmiyorum hocam müsait zaman bende bir deniyeceğim onu :)

eskisehirwebtasarim.net

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Çok ilginç geldi bana. Deneyenler yazarsa güzel olur. Deneyecem ama tırstım biraz :D

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

tashift00 adlı üyeden alıntı

Çok ilginç geldi bana. Deneyenler yazarsa güzel olur. Deneyecem ama tırstım biraz :D

Bende baya bir korktum hocam :D biraz yazılara vs bakarsak ürkünç gelebiliyor fakat zordan başladım ben bir gaz ile bir sıkıntı olmadı. Arkadaşlarım titrediğimi söylesede korkudan değil kulak böyle tırmalama hissi oluşturduğundan olsa gerek :)

eskisehirwebtasarim.net

AtaturkunAskeri AtaturkunAskeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 87 / 150
  • Ticaret 3, (%100)
Asiri bas agrisi yapmaktadir mobildeyim yazim hatalarina ozur dilerim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al