Öncelikle I Doser nedir?
I Doser diğer adı ile sanal uyuşturucu anlamındadır. I doser dedikleri araç veya artık adına ne deniyorsa bilmiyorum, beyine belli bir frekans üzerinden ses dalgaları yolluyor. I doser bu ses dalgaları insanı farklı biçimlerde etkileyebiliyor. Ben açıkcası birşey olacağına inanmamıştım. Banada sınıfımdan bir arkadaşım anlattı. Neyse gazı verdi deneyelim dedik.
Ben ilk olarak adı Gate of hades olan ile başladım. Okulda deneyince biraz zor oluyor. Ne oldu diye sorarsanız korkmaya gerek yok herhangi birşey olmuyor. Denemek istiyorsanız zararsız birşey. Gate of hades ölüm, korku ve heyecan hissi verdiği söyleniyor. Ben korku yaşamadım fakat inanılmaz bir kulak tırmıklaması ile irkildim.
Yapmak istiyorsanız bir yere uzanıp gözlerinizi kapatıp hiçbir şey düşünmeden sadece dinlemeniz gerekiyor. İşe yarayabilir. Korkulacak bir yanı olmadığını tekrar söylemeliyim.
Çeşitleri oldukça fazla bir 10 15 kadar çeşiti var değişik duygulara sebep olan farklı frekanslar. Halüsülasyon görmenize yarayan, eroin, kokain, alkol hatta uyku sorunu olanlar için uyku getiren frekanslar bile mevcut. Farklı türlerini sakin kafa ile dinleyip sizlere aktarıcam. Bu arada I doser ücretli bir şeydir, fakat internetten I doser indir yazdığınızda türk sitelerinden indirme linkleri ile ücretsiz indirip dinleyebilirsiniz.
Önemli Not: Epilepsi hastalarının I Doser ı dinlemesi gerektiği duydum. Lütfen dikkatli olun alkol, eroin, kokain gibi bu dozları almanızı önermiyorum. Bir zararı yok gibi dursada biz farketmeden zarar görebiliriz. Karşılaşılacak sorunlardan sorumluluk almıyorum. Sağlıcakla kalın…
I Doser’ı deniyen arkadaşlar var ise sitemize düşüncelerinizi yorum olarak bekliyoruz.Yazıyı Kaynağından okumak için: http://ilhankarakaya.com/i-doser-deneyimim.html