lostyazilim
tr.link

İhtiyacımız Olan Motivasyon...

6 Mesajlar 796 Okunma
lstbozum
tr.link

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Öncelikle yazıma başlamadan uyarılarımı yapmak istiyorum yetkili arkadaşlarımızın konuyu başka bir yere taşımamasını rica ediyorum. Bu yazıda kendi reklamımı falan da yapmayı planlamıyorum lütfen boş yorum atıp baltalamayın sadece sizlere güzel bir motivasyon yazısı hazırlamak istedim kendimden yola çıkarak.

Biliyorum biliyorum biliyorum bir çoğumuz YouTube projesine giriştik veya Web sitesi projelerine saatlerimizi günlerimizi aylarımızı yıllarımızı döktük ne yazık ki çoğumuzun çalışmaları heba oldu. Çünkü aslında çalışmalarımıza gereken değeri veremedik planlı ve programlı çalışamadık. Sizlere önce kendimden bahsedeyim 19 yaşında gününün yarısından fazlasını internet de harcayan birisiyim ve emin olun hayatımda sayısız projeye girdim ve büyük çoğunluğu başarısızlıkla sonuçlandı. Neden derseniz planlı ve programlı çalışamadım. Planlı ve programlı çalıştıklarım da ise gereken özveri ile gelecekte de aynı azimle çalışamadım. Ayran gönüllüyüm kabul ediyorum. Kolay sıkılırım, kolay pes ederim 6 yıllık internet hayatımda o kadar çok projeye atılmış iken internetten kazancım ise son 4 ay dışında 3 rakamlı paraları dahi göremedi.

Tam 1 yıl evet dilek olay 1 yıl bir proje üzerinde çalışmayı başarabildim ve sonuç mu 1 yıllık çalışmamın meyvesini ise 8 ayda zor toplamaya başladım ama güzel meyve topladıklarım. Hep birilerinin çok fazla kazandığı işlere girmeyi isteyenler biliyorum bu yazıdan sonra bana nereden para kazandın ne yaptın diye soracaklar ama şunu bilmenizi isterim ki atıldığınız her proje aslında sizlere bu paraları kazandırabilir ya da sizleri bu derece ileriye taşıyabilir.

1 Yıl boyunca YouTube'da Asosyal Coder kimliğine bürünüp insanlara eğitici oyun rehberleri hazırladım. Yeri geldi sıkıldım yeri geldi hiç bir şey kazanamadığım için bırakmak istedim. Ama yılmadım azim ettim ve zaferimin meyvelerini hızla toplamaya başladım 1 yılın özeti ise 8 ay kazanç 0 - 4 ay kazanç var. Yani aslında bir site ya da YouTube kanalı açtığımızda düştüğümüz hata erkenden kazanma isteğimiz. Popüler olmak isteyebilirsiniz ancak ben 1 yılda 2000 Aboneyi göremedim biliyorum büyük kanallar günde 20k 30k abone kasabiliyor ama bu rakamlar onların kim bilir kaç yılını yiyor. Yatırım yapmaya çalıştım, reklam vermeye çalıştım bizim tabirimizle kazın geleceği yerden tavuğu esirgememek de gayret gösterdim. Belki bunlar ufak kazançlar ama beni tatmin etmeye yetti açıkçası son 20 günde internetten kazandığım para :

Özet geçmem gerekirse ; atıldığınız girdiğiniz her proje de önünüze çıkan engeller belki de hepiniz için güzel mükafatlar ile sonuçlanacak olay gerçekten o proje için çalışabilmekte o projeye bağlı kalabilmekte. Gözünü budaktan sakınmamak da her ne olursa olsun düzenli ve istikrarlı çalışabilmekte. Siz siz olun ne zaman sıkıldım ya da kazanmıyorum bu işin bana getirisi ne demeye başladığınız an da belki de yeteri kadar çalışmıyorum deyip daha sıkı sarılın emin olun gün gelecek ve projelerimiz/projeleriniz değerlenecek yeter ki siz onlara gereken saygı ve değeri gösterin. İnsanlar size bırak lan bu işleri, boş işler diyebilir. Emin olun size destek olacaktan ziyade köstek olacakların sayısı çok olacaktır. Zaferiniz ile cevap verin onlara...
1fikrimvarcom mhalat benibenimlebirak

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

atahanuzun74 atahanuzun74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 17 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Bizim için yani bişey beceremeyenler için yazıp uğraştınız için çok teşekkür ederiz :) bende emeğimi bıraktım ama sonradan siteme adsense kaydı gelince yeniden emek vermeye başladım :)
sinans1996

kişi bu mesajı beğendi.

http://baglamanotalari.com

Atahan UZUN

• Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
atahanuzun74 beceremeyenler değil hocam sadece bir şeyleri eksik yapıyoruz uzun da sürse azmin sonu zaferdir.

Sosyal olan her şey.

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)
Website ile ilgileniyorsanız artık templatelerden vazgeçin! İşin mutfağına girin her şeyi hazır yaparak veya yaptırarak bir yere gelemezsiniz... 1 ayda 5k hit konularını görüp yılmayın % 60 ı asparagas %30u sosyal medya hesapları ile sağlanmış hitler ancak %10 u doğru o hitlerin o %10luk kesim ise yıllarını vermiş bu işe ve belli bir bütçe ayırmış. Sadece istikrar!

wmaraci
wmaraci

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)
youtubeden mi siteden mi para kazandın
sinans1996

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
madalyon youtube ve site karışık diyelim :D

Sosyal olan her şey.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al