-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel harekat
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar dün cheapwindowsvps.com adresinden vps aldim name.com'da domainim var birtürlü nasıl yönlendireceğimi bilemedim lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Merhaba web sunucu olarak yapılandırmanız gerekiyor. Ya bir web server yönetim panel kurmalısınız yada manuel olarak sunucuyu web server olarak kullanılabilir hale getirmelisiniz. Blogumu incelemenizi ve ilave olarak sunucu lokasyonunu Bulgaristan olarak seçmenizi tavsiye ederim. o12.org
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel harekat
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@AKDNZ değerli yorumunuz için teşekkürler, ilk defa vps kullanacağım vpsde ayrı olarak kurulummu yapmak gerekiyor hazır kurulmuş olarak gelmiyormu hocam nasıl hallederim domain name.com da vps cheapwindowsvps.com da dns vs. ayar gerekiyormuş anlıyor iseniz yardım edermisiniz nasıl yapabilirim ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel harekat
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@AKDNZ hocam cevabınız için teşekkürler, lakin vps kurulumu otomatik yapılıyormuş galiba ben ilk defa kullanıcağım için bilmiyorum sadece istediğim vpsye sitemi baglamak o kadar zaten ftp ile işim olucak vpsye birdaha girmem name serverleri nasıl bulabilirim hocam ?