-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Wordpress için bir tema tasarımı yapıyorum. Genellikle içeriklerin alt kısmında bulunan, yazıyla ilgili koyulmuş etiketlerin listesini oluşturan (bulut, liste vs.) kısımları sevmiyorum ve kendi temalarıma koymuyorum. Fakat bu SEO için ne kadar önemlidir merak ediyorum.
Her yazının altında, yazıyla ilgili olan etiketlerin görünür olması gerekli midir?
Not: Yazı eklerken anahtar kelimelere göre etiket koyuyorum. Benim merak ettiğim bunun temada da görünür olup olmaması...
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
alt ve title etiektleri seo da etkili google resimlerde resimlerinin ilklerde çıkmasını sağlar ayrıca google resimlerden gelen hitler seo ve sıralam açsından daha iyi buny biliyorumuydunuz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz sorumu yanlış anlamışsınız. Resimlerden falan bahsetmiyorum.
Örnek vermek gerekirse ''En Beğendiğim Kitaplar'' isminde bir yazı yazdım. Bu yazıya etiket olarak ''en güzel kitaplar, kitap tavsiyeleri, beğenilen kitaplar'' gibi etiketler koydum ve yazıyı yayınladım.
Bu etiketlerin temada görünür olup olmamasının önemini soruyorum. Yani yazının hemen üstünde, altında, yanında veya herhangi bir yerinde bu etiketlerin görünür olup olmaması önemli midir?