-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bi ara addmefast gibi sitelerle facebook sayfam için bot beğeni kasıyordum ama günde 200 beğeni geliyorsa 10'a düşüyordu 190'ını facebook siliyordu. sanırım bot olduğunu anlıyordu. Bu işi yapanlarda böyle bi sorun almayan var mı acaba?
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Facebook'da API, kodları artık değişti bu yüzden beğeni işi sıkıntılı yeni bir kodlamaya kadar'da olmayacak gibi görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Addmefast bot değil senin benim gibi insanların bir bir sayfa beğenerek puan topladığı ve sonrada o puanla kendi sayfalarını ekledikleri bir sistem. Yani addmefast sadece puan sistemi ile kullanıcılar arasında bağlantı kuruyor bununda bot la alakası yok. Gelen beğenilerin yarısının silinmesinin sebebi üyelerin tüm beğendikleri sayfaları yeniden "beğenmeme"si. Yani bir kişi aynı gün 100-200 sayfa beğenir, ardından ana sayfasında beğenmediği sayfaların paylaşımını görmemek için programla hepsini unlike eder. Şuan sayfa beğendirme dışında neredeyse tüm hileler bulunmakta, ama addmefast yinede en iyisi :)
Akademig
hep aynı şeyler işte..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Grafikerlik
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Birileri bu işe el atsa iyi olur diyeceğimde malesef hazırcıyız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Merhaba, facebookta bu işlere çok zamanımı verdim facebook fixledi ben yazdım çalıştırdım babamın kalp krizi geçirmesiyle 2 ay kadar bir ara verdim facebook bir sürü api güncellemesi yapmış birkaç kişide var bu yöntemi çalıştıran doğru dürüst gün içinde 3-4 saatim boş olsa ilgileneceğim bu konuyla ama normal durum beğenisi devam onun için bir güncelleme yok sayfa beğeni için var
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sovetski adlı üyeden alıntı
Addmefast bot değil senin benim gibi insanların bir bir sayfa beğenerek puan topladığı ve sonrada o puanla kendi sayfalarını ekledikleri bir sistem. Yani addmefast sadece puan sistemi ile kullanıcılar arasında bağlantı kuruyor bununda bot la alakası yok. Gelen beğenilerin yarısının silinmesinin sebebi üyelerin tüm beğendikleri sayfaları yeniden "beğenmeme"si. Yani bir kişi aynı gün 100-200 sayfa beğenir, ardından ana sayfasında beğenmediği sayfaların paylaşımını görmemek için programla hepsini unlike eder. Şuan sayfa beğendirme dışında neredeyse tüm hileler bulunmakta, ama addmefast yinede en iyisi :)
Hocam daha sitemizi denememişsiniz demekki :)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
Poi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Normalde pek iddialı yorumlardan hoşlanmam ancak takiplekazan'dan gerçekten iyi bir sosyal medya kazancım oldu