Arkadaşlar yazı biraz uzun olcak direk videolu anlatım için BURAYA ya da yazının sonuna bakabilir
Sitemizin adı UseClix.UseClix Bir PTC Sitesidir. İlk Kez Başlıyacaklar İçin PTC Kavramını Anlatıyım.
PTC Demek "Pay To Click" Yani Tıkla Ve Kazan Demektir. Bu Sitede Gösterilen Reklamlara Tıklayarak Para Kazanıyoruz. Tabi İlk Başlıyacaklar
-Kim Kime Birşeye Tıkladığı İçin Para Verir ki ?
-Doğru Diyorsun Fakat PTC Sitelerdeki Mantık ReklamVeren Siteye Belli Bir Para Karşılığı Reklamını Verir.Tabi Bu Para Senin Tıkladığında Kazandığın 0,001 yada 0,01 Dolar Gibi Miktarlar Değildir.Ortalama 50 Dolar Ve Civarlardırır Reklam İçin Ödenen Para.Bu PTC Siteside Reklamı Alır Ve Bize Sunar. Bizde O Reklama Tıklayarak 0,01 Dolar Gibi Paralar Kazanırız. Bu Paralar Birikir,Birikir Ve 4 Dolara Ulaştığımızda Paramızı Çekebiliriz. Ayrıyetten Site Çektiğimiz Paranın %2 Sini Kendine Ayırır.
Yani Asıl Kazanan PTC Sitesinin Sahipleridir
-Asıl Kazanan PTC Sitelerin Sahipleriyse Biz Niye PTC Site Kurmuyoruz ?
Bu Çok Zor Birşeydir. Uluslarası Olduğu İçin Rakipler Çok Fazladır. Çok Nadirdir Bir PTC Sitesinin Ayakta Kalması. Ayakta Kalanlarda 15-20 Sitedir. Bizde Onları Kullanıyoruz Zaten
-Peki Nasıl Para Kazanacağız Bu UseClix Denen Sistemden ?
-Günlük Olarak Reklamlara Tıklayarak Ve Elimizde İse Referans Linkimizle Sisteme Başka Üye Kazandırmak. Referanslardan %10 Komisyon Alırsınız.Ekstra Olarak "Offers" Kısmında Verilen Görevleri Yaparsanızda Para Kazanabilirsiniz.
Sistemin Kullanılışı
-Sisteme İlk Olarak Üye Olmalıyız.
-Kayıt Olma Linki Kayıt Olmak İçin Tıklayın
Siyahla Çizdiğim"Register" Yazısına Tıklıyoruz.
-Kayıt Oluyoruz,Paypal Mailinizi Yazarsanız Ödemede Sıkıntı Çıkmaz.
Bizi Böyle Bir Yer Karşılıyor.Şimdi Reklamlara Tıklamak İçin "WIEW ADS" Kısmına Tıklıyoruz.
Burdaki Reklamlara İlk Önce Tıklıyoruz, Ardından Kırmızı Butona Tıklıyoruz Ve Bekliyoruz.
En Aşağıda Oluşan Beyaz Çizgi Kalan Süreyi Belirtiyor. Belirtilen Süreyi Bekliyoruz Ve Süre Bitince Kapatıyoruz Sekmeyi Veya Sol Üstte Çıkan "Ok" Butonuna Tıklıyoruz.
Böyle Böyle Reklamlara Tıkladıkça Kazancımız Artıyor Ve Kendimize Referans Kiralayabiliyoruz.
Referanslar 30 Günlüktür. Ben Pek Tavsiye Etmiyorum Referans Kiralamayı. Gidin Sosyal Medyadan Gerçek Referans Toplayın,Hem Daha Karlı Olur,Hemde Para Harcamamış Olursunuz.
Referans Kiralamak İçin Gerekli Ücretler;
3 Referans:0,60 Dolar
5 Referans:1,00 Dolar
10 Referans:2,00 Dolar
20 Referans:4,00 Dolar
50 Referans:10,00 Dolar
100 Referans:100,00 Dolar
Aynı Zamanda Yatırımda Yapabilirsiniz Referans Kiralamak İçin.
İlk Önce Nasıl Referans Kiralayacağınızı Anlatıyım;
-"DashBoard" Kısmına Geliyoruz.
-Sol Menüde Bulunan "Rented Referrals" Kısmına Tıklıyoruz.
-Eğer Önceden Referans Kiralamamış İseniz Bir Uyarı Penceresi Gelir.
-Uyarı Penceresinde "in here" Yazan Yere Basıyoruz.
- Buradan İstediğimiz Paketi Seçip,Satın Alabiliyoruz. Fakat Ben Bu Sistemi Tavsiye Etmiyorum Ama Genede Siz Bilirsiniz.
Paypal Üzerinden Yatırımda Yapabilirsiniz. O da Şöyle Oluyor;
-Referans Kiralayacağımız Kısımda "FUND RENTAL BALANCE" Kısmına Tıklıyoruz.
-Paypalı Seçiyoruz. Nexte Basıyoruz.
-Kaç Dolar Yatıracağımızı Yazıyoruz.(Minimum 3 Dolar Yatırıyorsunuz)
-Nexte Basıyoruz.
-Gelen Pencerede"Buy" Seçeğine Tıklıyoruz Ve Paramız Hesabımıza Geçiyor.
UseGrid Nedir?
-UseGrid Şudur; Sanal Kazı Kazan Oynarsınız Bir Deyişle. Hiçbir Ücret Vermeden Sistem Size 20 Tane Hak Verir. Siz Sıra Sıra Tıklarsınız,Tamamen Şans İşidir. 5 Dolar Kazanabilirsiniz Maksimum.
-Her Gün 20 Hakkınız Vardır Tıklamak İçin.
UpGrade Kısmı
-Eğer Belli Bir Yatırım Yapmıyacaksanız Yada Sisteme Yeni Başlamızsanız Bu Bölümü Pass Geçin
-UpGrade Kısmında 2 Tane Paket Vardır,"Premium" ve "Ultimate" Olmak Üzere.
- Özellikleri Resimde Gördüğünüz Gibidir.
Ödeme Alma(CashOut)
-Bu Bölümde Nasıl Ödeme Alacağınızı Anlatacağım;
İlk Önce "Paypal" Hesabınızın Olması Lazım( Açmak Ücretsizdir,Yaş Sınırı Gerektirmez.)
-DashBoard Kısmına Girip,"Personal Settings" Kısmına Giriyoruz.
-Orada "PAYPAL EMAIL" Kısmına Paypal Adresimizi Giriyoruz,Kaydediyoruz.
Para Çekme;
-Öncelikle Paranızı 4 Dolar Yapmanız Gerekiyor(Minimum)
- 4 Dolar Yaptıktan Sonra Sırasıyla;
DashBoard-CashOut Kısmına Giriyoruz Orada Çekeceğimiz Miktarı Yazıp Onaylıyoruz Ve Maksimum 30 Dakika İçinde Paranız Paypal Hesabına Yatmış Oluyor.
VİDEOLU ANLATIM
Son Olarak Ödeme Kanıtları;
forumda yeniyim bi kusurum olduysa affola
refli link: TIKLA :D
refsiz link : Tıkla :(