Selam arkadaşlar buna belki çoğunuz soğuk bakıp yanaşmıycak ama ben yine de konuyu açayım dedim. Kaliteli blogları tanıtan bir site yapıyorum. Sağdan soldan haber yazı yapıştıran değil de sadece kendisi blog yazan kişiler bloglarının adreslerini yazabilirlerse sevinirim. Yazmak istemeyen cagdastakis@gmail.com adresine mail de atabilir.
Malesef türkiyede büyük yatırımlarla bütün hiti toplayan ve kaliteli asıl blogların farkedilmediği bir internet kullanımımız var. Bunu bi nebzede aşmak için başlattığım yurtdışında benzeri çok olan bir proje detay veremiyorum malesef çünkü fikir çalmak konusunda on numarayız. Kaliteli blog siteleri veya önerileriniz de olur yazabilirseniz sevinirim. Aradığım blog kategorileri: KADIN, SİNEMA TV (film izleme sitesi değil blog) , BİLGİSAYAR OYUNLARI , GEZİ , EĞLENCE , SPOR , SİYASET(taraflı değil haber sitesi tarzında olanlar)..
EDİT: Dönen ilk geribildirimlerle ilgili; arkadaşlar mail atmadan önce yukarda yazdıklarımı sesli bi daha okuyun bence. Dikkat etmeniz gereken yerlerin altını çizdim rengini değiştirdim dikkat edin diye..