lostyazilim

Google site adımı eksik indexliyor lütfen yardım edin.

9 Mesajlar 1.110 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mchnakc00 mchnakc00 Webhammer Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Sitemin başlığı "Torrent Oyun indir, Zamunda Torrent indir, Full Oyun indir, Tek Link Oyun indir, Direk Link Oyun indir, Minecraft indir, Torrent Oyun Arşivi, Torrent Oyun Listesi, Zamunda Torrent Listesi, En Son Çıkan Oyunlar, Türkçe Yama indir, DLC Ek Paketleri indir, Oyun Hileleri, Korku Oyunları"

Diye geçiyor ama normalde benim sitemin googlede indexlenmesi gereken kısmı mesela "Torrent Oyun indir, Zamunda Torrent indir, Full Oyun indir, Tek Link Oyun indir" a kadar olan kısmı google de yazması lazım normalde.

Ama benim sitemi googlede aratınca sadece başık olarak "Torrent Oyun indir" yazıyor bunun sebebini çözemedim 2 hafta uldu ama sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim.

Resim.

Umarım probelemimi anlatabilmişimdir.

wmaraci
reklam

xclever xclever WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek arazi
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 43 / 54
  • Ticaret 12, (%100)
o nasıl başlık öyle nil nehri gibi
NeoEkonomi MelihAtasever

kişi bu mesajı beğendi.

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Senin cümlelerle anlatmak istediğini Google kısaca özetlemiş işte Rank Brain etkisi başladı demek :)

• Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

Senin cümlelerle anlatmak istediğini Google kısaca özetlemiş işte Rank Brain etkisi başladı demek :)

O ne demek oluyor rank brain nedir ? ayrıca bu durumdan nasıl kurtulurum çünkü tam bir fiyasko ve saçmalık.

wmaraci
wmaraci

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Title kullanımınız yanlış, kısaltma yapıp şuanki ilgili sözcük öbeklerini ilgili kategorilere girin, yakın zamanda değişiklik yaptıysanız o yüzden almıyor olabilir yada siteniz yeni ise.

Kısaltma yaptıktan sonra, google webmaster tools üzerinden google gibi getir yapıp siteyi pingleyin.

• Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
site adresini ver bakayım dostum. Muhtemelen meta etiketlerini, descripton filan temadan ya da bir seo eklentisinden alıyordur ondan ötürü olur.

Korkacak bir şey yok. gerekli düzenlemeyi yaparsan 1 dakkada istediğin gibi düzelir.

• Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

site adresini ver bakayım dostum. Muhtemelen meta etiketlerini, descripton filan temadan ya da bir seo eklentisinden alıyordur ondan ötürü olur.

Korkacak bir şey yok. gerekli düzenlemeyi yaparsan 1 dakkada istediğin gibi düzelir.

Hocam site bu: http://torrentoyunarsivi.com/

daha önce farklı birşey yazmıştım bir sıkıntı yoktu meta şeklinde yazınca bu hale geldi ve düzelmedi.

Ek Olarak:

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Title kullanımınız yanlış, kısaltma yapıp şuanki ilgili sözcük öbeklerini ilgili kategorilere girin, yakın zamanda değişiklik yaptıysanız o yüzden almıyor olabilir yada siteniz yeni ise.

Kısaltma yaptıktan sonra, google webmaster tools üzerinden google gibi getir yapıp siteyi pingleyin.

yaklaşık 15 gündür bu halde 15 gün önce yapmıştım güncellendi ama resimdeki gibi kısa oldu.

• Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Dostum öncelikle anlıyorsan WP Yoast eklentisini kur, başlık uzunluğunu 70'in altına çek. Sitene bir de açıklama ekle. 160 karakteri aşma yine, siten anlatan 3 tane anahtar kelime belirle. Sonra google'a gönder. Sorunsuz indeksleyecektir.

• Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webhammer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 9 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

Dostum öncelikle anlıyorsan WP Yoast eklentisini kur, başlık uzunluğunu 70'in altına çek. Sitene bir de açıklama ekle. 160 karakteri aşma yine, siten anlatan 3 tane anahtar kelime belirle. Sonra google'a gönder. Sorunsuz indeksleyecektir.

kullandığım temada zaten seo özellikleri var çakışma yapmasın diye seo eklentisi kurmuyorum seo konusunda sıkıntım yok ama tek sıkıntım buydu deneyeceğim, teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al