Merhaba Arkadaşlar;
Klanlar oyuncuları için güzel bir haberimiz var ! Yeni Açılan 32. Dünya'da sende yerini al ,geç kalmış sayılmazsın henüz 2. gün !!
Arkadaşlar oyun internet tabanlı strateji oyunudur.Gerçekten oynayanlar için bırakamayacakları bir oyun.Buyrun oyunu bilmeyenler için tanıtalım ..
Yıllardır oynadığım ara sıra bırakıp tekrar başladığım ama hiçbir zaman unutmadığım bir browser oyunu klanlar.Bütün sürümlerini gördüm diyebilirim Klansavalari.net ten beri oynuyorum ve bugün aklıma gene esti ve başlamak istiyorum.En son açılan world 19 a giriş yaptım en yüksek oyuncu 25.000 puan. İlgimi çeken konu ve size paylaşmak istediğim olay şu.Yeni gelmiş sanırım haritada yakınımızda arkadaşımızı davet edebileceğimiz bir köy meydana geliyor.Bende bu köyü görümce hemen ***'a girdim ve klanlar oynayan bilgisi olan veya yeni başlamak isteyen oyuncuları bekliyorum.Köylerimiz de yanyana iyi gelişiriz.
Klanlar nasıl bir oyun:
Yükleme yapmadan tarayıcınızdan oynayabileceğiniz Klanlar, ortaçağda geçen bir strateji oyunu. Her oyuncu küçük bir köy yöneticisi olarak oyuna başlıyor ve oyundaki amaç köyü geliştirilip, başka köyleri de fethedip büyük ve güçlü bir krallık kurmayı amaçlıyor. Travian ikariam tarzı ancak daha gelişmiş bir oyun diyebilirim. Özellikle köylerimiz güçlendikçe birlik oluşturmamız gerekiyor.Bu birliklere oyunda klan deniliyor ve oyuna başladıktan 2-3 hafta sonra o klanlar arası savaşları gördükten sonra o heyecanı yaşadıktan sonra bir daha bırakamayacaksınız. Özellikle gruplarla beraber hareket etmeyi seven, strateji oluşturabilen kişiler kesinlikle denemeli.
Verdiğim Link'den Kayıt Olanlar 500 Puana Geldiklerinde Hem Bana Hemde Kendilerine Hediye Altın Kazandıracaklar.500 Puan İçin 5 GÜn Oynamanız yeterli.Ek Olarak Yakın yanımda olacaksınız.
Benim Yanımda Oynaman İsteyenler Buradan Kayıt OLABİLİRLER.
https://www.klanlar.org/register.php?ref_code=TRYY4SNT&ref=player_invite_linkrl