Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Benim sitem gelişince ben ücretli aldıgım temaya neden footter link vereyim ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sebilisim sen benim sitemi görmedin ki istiyorsan özelden vereyim temanın adını değiştirdim mi değiştirmedim mi buyur bak. gelmiş emek hırsızlık yaparım ama haklıyım söylemiyle mücadele veriyorsun gerekli cevabı alıncada egon "aslında haklısın" demene izin vermiyor. konu footer değil konu temanın adının değişmesi. Footer link vermek konuyla zerre kadar alakalı değil. Bu konuyu acmamın asıl sebebi olsa çok tutulan bir "ecce" serisi temanın her kullanan tarafından adının değiştirildiğini görmemdi. Konu özel kişiye ithafen değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Açık söyleyeyim bende değiştiriyorum (bazı sitelerim için) ama ben yaptım havası için değil başkaları da aynı temayı kullanmasın diye, sonuç olarak her ne kadar farklı işler olmuş olsa da tasarımların bir nebze olsun benzemesi hoş bir hal olmuyor. Bana göre tek neden bu :)
Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yahu kaynana gibi onun bunun yaptığı işi kurcalayıp boş boş işlerle uğraşacağınıza kendi sitenizle uğraşsanız siteniz adam gibi yerlere gelecek yemin ederim.
Dedikoducu kadınlar gibi ay kız mualla napmış biliyomusun wordpress kurmuş warez tema indirmişte ismini değiştirmiş.
Bu ne yahu:)
>/dev/null 2>&1