-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Opencattan açcagım siteyi tema vs ayarlıcam. Ürünleri ben yabancı sitelerden alıcam türkiyede satacagım.
Bunun dışında neler gerekli belge vs gereklimi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İşin hukuki tarafı biraz çetrefilli sanıyorum vergi olayı filan yeni düzenlemeler gelmiş olmalı bilgili arkadaşlar buna açıklık getirebilir.
Fakat... Alışveriş siteleri öncelikle büyük bir reklam bütçesi ister. Ardından çok sağlam bir ekip ister yani tek başınıza yaparsınız ama büyük sıkıntı yani. bu liste uzar gider de...
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
ALışveriş sitesi hakkında size detaylı bilgi verebilirim. Tam olarak bana telefon numaranızı verirseniz. Detayları bildiririm. Şuanda Eticaret Yönetim Müdürlüğü yapmaktayım. Ekstra olarak Eticaret Siteleri yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam yazilim uzmaniyim e-ticaret yazılımları 8 yıldır sıfır ve hazır sistem kodlamaktayim ve birçok e-ticaret siteleriM oldu ve bu konuda size neler yapabileceğiniz hakkında 05347333420 den size bilgileri aktarabilir km detaylı hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
post alcan online tahsilat yapmak için kredi kartından onun içinde bankayla görüşüyosun veya komisyon karşılıgında yapan firmalar da var. Sonrası ürün ekleme reklam yapma vs. zaten ssl sertifikası alman mecburi zorlıyan kısım bankadan post almak birsürü bişeyler istiyorlar prosödürleri var haklı olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şirket kurma, masraflar ve vergiler gözünüzde büyümüyorsa fazlasını kazanırım diyorsanız zor bir iş değil. Sanal pos almak en zoru sanırım. Bende denemiştim ama şirket kuramadığım için kapatmak zorunda kalmıştım.