-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben bimeks müşterisiyim linkteki son fırsat yazanlar magazada kalmayan ürünler,aşağıda bulabileceğiniz magazalar yazar tıklayın hangi illerdeki magazalarda kalan ürünleri gösterir ama sizin eklediğiniz linklerdeki ürünler hiçbir magazada kalmamış
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
iPhonelara baktığımız zaman;
iPhone 6s Plus Teknosa: 3,499TL
iPhone 6s Plus Bimeks: 3,330TL
Tabi ki bimeks tercih edilmeli arada uçurum fark var. Bunun adı kazıklamaktır, halkı eşek yerine koymaktır. Hem 200 lira farkla ürün satarlar bu kadar yetmez biraz daha sömürelim diyip teknosa garantiyi de önerirler, 1xx. tl de oradan alırlar.
Gold, Bimeks gibi online mağazalardan alışveriş yaptım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ürünler orjinal, kutusunda kapalı faturalı garantili.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
teknosa pahalı hocam aynı bilgisayarı geçen sene gold dan 250 tl daha ucuza almıştım , dükkanları yanyanaydı :) .
1 kere gold dan yaptım , hiç teknosadan yapmadım hep bimeksten yaptım , ne ararsanız oluyor , kalitelidir hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Şuana kadar gözlemlerime dayanarak çok rahat şunu söyleye bilirim ki; Tekno marketler arasında en PAHALI olan hep TEKNOSA (:
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Teknosa ile Bimeks kıyaslaması yaparsak aslında Bimeks maddi konuda daha mantıklı geliyor. Yine aynı telefon, aynı distribütör, fiyat da oynama var değişen nedir ki? Bu sanki yurtdışı telefon ile türkiye cihazı arasında değişkenlik gösteren cihazlar gibi görünüyor. Yani kalite bakımından değişen hiç bir şey yok olduğunu düşünüyorum. Aynı marka, aynı mal, fiyat değişken kullanıcı yine aynı bence pek bir fark yok maddi konuda tercih sebebi elbette Bimeks olacaktır. ;)
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hepsiburada.com candır <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Teknosa, satış sonrası hizmetlerine güvendiğinden dolayı fiyatları yüksek. E-ticaretin hızla yükseldiği bu zamanda bile halen internete güvenmeyen bir kitle mevcut. Görmeden almam diyen kitle fazla olduğu için ve Teknosa'nın sadık müşterilerinden dolayı ayakta duruyor.
Ayrıca Kasko + Uzatılmış Garanti birçok firmaya göre pahalı olsa da hakkınızı biliyorsanız çok avantajlı. Bimeks'ten ürün satın almadım, satış sonrası hakkında bir şey diyemeyeceğim. Mağazadan gördüğüm kadarıyla servise gönderimler kasiyer veya SD'ler tarafından yapılıyor. Teknosa'da bu iş için elemanlar var ve servislerle olan ilişkisi diğer firmalara göre çok daha iyi.
Fiyatları yüksek, fakat büyük(Beyaz eşya, TV, Notebook ve yüksek segment telefonlar) ürünlerde rakip markalardaki fiyatlardan daha uyguna getirtebiliyorsunuz. Özet olarak uğraşırım derdi tasasıyla derseniz ucuzunu alın :)
iyi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Valla ben genelde ikisini de seçmeyip, fırsat bekleyenlerden oluyorum. Yani GG'yi açar fırsat köşesine bakarım. Kafama yatan ürün çıktığında da alırım. Gold ve Bimeks'e gelince kazıkçının dik alası olduklarını biliyorum. Sandisk'in Standart SSD'si buralarda 230 TL civarındayken internetten diğer satıcılardan Plus modelini 150 TL'ye aldım. Bakın bir de arada Plus farkı var hani.
Teknosa ise gerçekten kasko olayında işin hakkını veriyormuş. Kız arkadaşım tabletini düşürdü ön panel baya dağılmıştı adamlar hiç soru bile sormadan sıfır gibi yenileyip verdiler. Bence iki marketten ziyade daha özel girişimlere bakın.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **