-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar değerli wm aracı sakinleri ,bu konuyu bilgilendirme amaçlı aciyorum.Bugun beni 505li bir hattan bir bayan aradı 2012 yılında bir sigorta poliçesi aldığımı 2.yılın tüm tebligatlara ragmen ücretini odemedigimi telefonlara cevap vermedim için bugün gün içerisinde 350tl olan borcumu odemedigim takdirde yasal işlem başlatılacaktır ve mahkeme kararıyla 7500 tl alacaklarını söyledi .sigorta şirketinin telini istedim 444lu bir numara verdi şimdi aramayın cok yogunlar dedi ama aradım teli kimse açmıyor. Bayandan ismini ve nereden aradığını sorduğumda adının zeynep saka ,istanbul 3.icradan aradığını zar zor ağzından aldım, teli kapattıktan sonra İstanbul 3.icra müdürlüğünü aradım durumu izah ettim ,bu isimde bir çalışanlarının olmadığını arayanların ************** olduğunu söylediler, ardından polisi aradım daha lafımı bitirmeden direk :**************lar inanmayın dedi ve rahat bir nefes aldım, o bayanda bidaha aramadi param olmadığını anladı zaar :)Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
hehe hocam bunların alayı aynı kişiler Sigorta , Cepp Şube , E-Fatura hepsi aynı şahışlar dolandırıyor. geçen gün e-faturadan s6 kazandığımı belirten bir mesaj aldım resmi E-fatura ile görüştüm **************ların teki onlar diyerek hakklarında işlem başlattıklarını söylediler . E-fatura yani resmi gerçek kurum olan E-fatura neden telefon hediye etsin ki değil mi yani.
Bu sahtekarlar resmi dairelerin adını kullanarak milleti dolandırmaya devam ediyorlar. Cahil milletimiz kanıyor. Buna bir çözüm bulmamız lazım
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben ilkin gerçek sandım neden sandım çünkü 2012 yılında gerçekten bir sigorta şirketinden poliçe almıştım belki onun ödemesi kalmıştır dedim ama sonradan aklıma geldi o ödemem kredi kartimdan otomatik cekiliyordu borcu bitmişti, benim anlamadığım 2012 yılında sigortalandigimi bunlar nerden biliyor tel no mu bilgilerimi nerden alıyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
internet üzerinden vs bulabiliyorlar basit aslında fakat şöyle bir şey var hocam sallama yapıyorlar bazen tutuyor sizin ki de o hesap olabilir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
iyide bütün **************lar özellikle benimi buluyor :)
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@fatma numaranızı paylaştığınız yerleri gözden geçirin
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ticari numaramdan arıyorlar sitemde ve gerekli yerlerde bulunuyor numaram
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bu tip şeylere inanmayın eğer bir tedbir var ise e-devlet üzerinden girerek ssk, vergi, kredi kartı yada benzeri borcunuzu sorgulayabilirsiniz. E-devlet olmazsa bile yakın bir adliyeye girerek bunu sorgulamanız mümkündür. Bu tip oyunlara alet etmeye çalışan akıllı ticaret mahluklarına hiç bir şekilde koz vermeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
sadece sizi değil benide sürekli buluyolar Fatma hocam :)