lostyazilim
tr.link

sitemi geliştirme için neler yapmam gerekli acaba

9 Mesajlar 1.816 Okunma
acebozum
tr.link

balibey balibey Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 5 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitemde 27 adet makale ortalama 300 kelimenin üzerinde bulunmakta backlink alımı ve tanıtım yapsam sitem acilali 2 hafta falan oldu siteme günlük 3 adet olmak şartı ile bazen daha fazla yazı giriyorum siteden baktığımda 130 google indexi alıyorum wmaraci analizinden neyse. Bu sitemi nasıl daha çok index ve daha iyi bir şekilde büyütebilir neler yapmam gerekli backlink alımına baslamalimiyim tanıtıma falan neler yapabilrim site adresi isteyenlere PM ile verebilirim nasıl gelistirebilriim sitemi.

googleasistan
webimgo

SuatGulten SuatGulten WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Teknik Servis/Web Yazılım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 240 / 233
  • Ticaret 29, (%97)
Öncelikle Merhaba Hocam, Makale girmeye devam edin genellikle bu tür çalışmalar site açıldıktan 3-6 ay sürecini atlattıktan sonra yapılması gerekmektedir. Site adresini pm alabilir miyim ?

İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM

Rkilic65 Rkilic65 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sağlıklı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 60 / 32
  • Ticaret 3, (%100)
Cevap bulursan bana da söyle ��

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Bir websitenin oturması google gözünde değerlenmesi diye tabir ettiğimiz en az 6 ay süreci başlar. Bu 6 ay sürecinde tertemiz bir websayfasını yani çocuğunuzu beslemeli özgün makaleler girmelisiniz.Makalelerin yanı sırsa sosyal medya ile destekleyebilirsiniz.6 aydan sonra siteniz yetişkin olacaktır yetişkin olan websiteleri ise sadece "dofollow" backlink niteliğinden faydalanıp gelişiminde katkıda bulunabilirsiniz.6 Aydan öncede backlink alına bilir ama tavsiye olarak en az 2-2.5 ay geçtikten sonra almanızda daha çok yarar vardır. 1 aylık sitlerde hemen yüklenmeyip yaptıgınız herşey spam niteliğini görebiliyor.Umarım yararlı olmuştur kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 5 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Ya hocam aslında indexlerim düşük geliyor geçen actigim sitemde farklı kategori de 73 günde 450 bin alexa getirdim onda uyguladığı yöntemi bunda tam uygulayamiyorum kategori farklı diye o yüzden tam emin değilim ne yapacağım hakkında

Ek Olarak: Teşekkürler hocam bu arada ben 100 makalede almayı planliyorum içerik yeterli gibi oluyor 100 makalede bana öyle geldi yanı ama tabi sizede danışmak istedim

Ek Olarak: Hocaların birde jingling gibi programlar kullansam çok az +50 index falan ne kaybeder ne kazanirim sıralamada değişiklik olurmu ?

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
balibey İmzamdaki siteye 4 aydır hergün bıkmadan içerik giriyoruz.Şuana kadar en ufak bir seo çalışmasına dahil olmadık.Zaman herşeyin ilacıdır sözü burada devreye giriyor.Hertürlü seo çalışmasından önce sitenizin arama motorları üzerinde otoritesinin artması gerekiyor.

Şunu belirteyim 100 indexle tr de ilk 1000 de olan siteler mevcut.Siz index kasacağım diye uğraşmayın yoksa bir etiket bir kategori bile index alıyor amacın indexse 1000 tane kategori gir onlarda index alır.Önemli olan içeriklerinin sırası belirli anahtar kelimelerde yükselme olmazsa index isterse 10.000 olsun boşa çaba.

İsterseniz özelden iletişime geçeyim ayrıntılı yardımcı olayım.

• Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 5 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Saolun hocamda herkes gibi adsenseyi kullanmak amacindayim tabi daha erken 100 makaleden sonra kullanicam suanlik belirlediği kelimelerde yükselme yok gibi vücut geliştirmede 230 larsa çıkıyor sitem ki içeriklerinden birisi vücut geliştirme beslenme ve diyette cikmiyorum bile bu yüzden paniğe kapıldım biraz gelişmiyor sitem diye

ekyildiz ekyildiz Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 66 / 83
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam bana kalırsa şu an için hiç bir seo ve backlink çalışması almayın içerikleri girmeye devam edin ve site haritanızı google ve yandexe gönderin indexleriniz artış alacaktır ayrıca tanıtım amaçlı çalışma yapmak istiyorsanız da size tavsiyem şu an için sadece Facebook grup paylaşımları veya twitter paylaşımları yaptırmanızdır öncelikle siteniz biraz otursun arkadaşların dediği gibi bi 6 ay sonrasında seo ve backlink çalışmalarına başlamanız daha doğru olacaktır

Kişisel Blog - http://ekyildiz.co

• Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 5 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Anladım hocam bazı yerlerde okuyorum daha site 1. Ayında adamlar hitleri uçmuş gitmiş

Ek Olarak: Site haritası yolladim zaten hocam webmaster toolstan falan ama başka şekilde nasıl gelişme sağlayabiliriz birde jingling gibi programlar kullansam artışı olurmu sıralamada ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al