-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
"Avrupa Birliği yasaları uyarınca, blogunuzda kullanılan çerezlerle ilgili olarak Avrupa Birliği ziyaretçilerine bilgi vermeniz gerekmektedir. Çoğu durumda bu yasalar izin almanızı da gerektirir.
Nezaket gereği olarak blogunuza, Google Analytics ve AdSense çerezlerinin kullanımı da dahil, Google'ın blogunuzdaki belirli Blogger ve Google çerezlerini kullanmasıyla ilgili açıklamalar içeren bir bildirim ekledik.
Bu bildirimin blogunuzda iş görüyor ve görüntüleniyor olduğunu onaylama sorumluluğu size aittir. Başka çerezler (örneğin, üçüncü taraf özellikleri ekleyerek) kullanıyorsanız bu bildirim sizin işinize yaramayabilir. Bu bildirim ve üzerinizdeki sorumluluklar hakkında daha fazla bilgi edinin"
Blogger'e girdiğimde böyle bir duyuru ile karşılaşıyorum. Sitemi yeni açtım. Benim ne yapmam gerektiğini anlayamadım? Nasıl çerez bildirimi yapacağım? Ne yapmam gerekiyor, bilenler yardımcı olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Teşekkür ederim hocam. Dediklerinizi yaptım. Bu arada siteniz çok güzel :) önü açık olur inşallah. Darısı benim sitemin başına. Önerileriniz tavsiyeleriniz var ise beklerim :D
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Avrupa Birliği ziyaretçilerine bilgi vermeniz gerekmektedir. Yani bu arkadaşın paylaştığı kodu sitenize eklemenize gerek yok. Avrupa birliği ülkelerinde zaten sitenize girince otomatik olarak çıkıyor bu siz eklesenizde eklemesenizde. İsterseniz bir vpn aracılığıyla deneyip görebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Gerçektenmi? Nasıl deneyeceğim bilmiyorum. Sitemin temasını filan değiştirdim. Sorun filan olurmu çıkmazsa filan?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bloğumu yeni kurdum tema arayışındayım :D şuan berbat durumda rezil olmak istemem.