lostyazilim
tr.link

Adsense de Bir Tuhaflıklar Aldı Başını Gidiyor

9 Mesajlar 995 Okunma
acebozum
tr.link

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
Adsense 2. Onayı iki aydır alamadım. Red cevapları çok nadir mantıklı iken son 2 haftadır k*für ederken bile söylenmez dedirtecek türden cevaplar yolluyorlar. Neymiş, blog; ders, sohbet, ödev satışı, çeşitli ihlaller mevcutmuş. Hadi ihlaller belki görmemiş olabilirim (ki hala görmedim o kadar siteyi taramama rağmen) ama diğer cevaplarında ki tavrım serttir. Diyeceğim şu ki adsense editörleri siteyi onaylarken alem mi yapıyor ya da editörün çocuğu klavyeyi mi karıştırıyor kafam da deli sorular :D

wmaraci
reklam

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
son zamanlarda herkese aynı bahane ile red cevabı veriyorlar sohbet sitesi diye halbuki sohbetle hiç alakası yok sitelerin bazen sapıtıyor.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Aldığınız yazıyı paylaşırmısınız rica etsem stroncow

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

ErdemDnmz ErdemDnmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam 85. başvurum son anda onayladılar sonra sohbet sitesi çıktı sitem o nasıl oluyorsa.

Orjinal içerik yok diyor 8.000 küsür konu var orjinal.

Temanız uyumlu değil diyor responsive aldım google page speed 100/100

Ona bile birşey dediler ya bu adsense ekibi işe yaramaz..

Afedersiniz ama illegal erotik siteler bile adsense alabiliyorsa tüküreyim böyle işe.
SizinWeb stroncow

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
SizinWeb

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Aşağıda listelenen bir nedenden veya program politikalarımızda listelenen farklı bir nedenden dolayı şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Aşağıdaki bilgileri inceleyerek sitenizde gerekli değişiklikleri yapmanızı öneririz.

Sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirmeniz gerekmektedir.
Kullanıcılar ve reklamverenler için iyi bir deneyim sağlanabilmesi için, AdSense programına katılan yayıncıların Web Yöneticisi Kalite yönergelerine uymaları gerekir. Bu yönergeler, kullanıcılarınıza olumlu bir deneyim sağlamanıza yardımcı olabilecek çeşitli ipuçları sunar. Beş kullanıcı deneyimi ilkesinin açıklandığı bu AdSense blog yayınında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu ilkelerin uygulanması, sitenizdeki kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunmanıza yardımcı olacaktır.

Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.
Yayıncılar, çeşitli reklam yerleşimleri ve reklam biçimleriyle denemeler yapmaları için teşvik edilir. Ancak, program politikalarımızda belirttiğimiz gibi, AdSense yayıncıları, sohbet programlarına reklam kodu, arama kutuları veya arama sonuçları yerleştiremez. Bu kapsam, anlık mesajlaşma (IM) uygulamalarını, sohbet sitelerini ve dinamik içerik barındıran diğer sayfaları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Google ürün politikalarının ihlaline teşvik eden tüm içeriği kaldırmanız gerekir.
Yayıncılar, Google ürün politikaları zorunluluklarını bertaraf etmesi için kullanıcılara araçlar sunamaz (ör. kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine olanak sağlamak) veya Google AdSense politikalarını ihlal etmeye teşvik edemez. Ayrıca yayıncılar, açık iznimiz olmadan logo ve ekran görüntüleri gibi Google marka özelliklerini veya diğer ayırt edici özellikleri kullanamaz. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen içerik politikalarımızı inceleyin.

Siteniz dönem ödevlerinin satışı ve dağıtımı ile ilgili.
Yayıncılarımıza ait sitelerin yararlı ve bilgilendirici içeriğe sahip olduğunu görmekten memnuniyet duyarız. Ancak, program politikalarımızda belirtildiği gibi, dönem ödevlerinin veya yasal olmayan, yasa dışı etkinlikleri tanıtan ya da başkalarının yasal haklarını ihlal eden içeriğin satışına veya dağıtımına izin verilmez.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Akıl almaz bir yazı daha sonumuz hayır olsun yaklaşık 11 yıldır internet ortamındayım bu yazı ve makalelerden dolayı hiç adsenseden gelicek kazanca doğru hiç adım atmadım dün akşam var olan bir bayan sitesi için bir düzenleme ve adsense başvurusu yapmayı düşünüyordum ancak bu tür yazılar gene beni sağutuyor başvuru yapmak ve emek vermekten İnşallah sizin içinde hayırlı sonuçlanır. stroncow

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

portal portal https://portalciyiz.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 101 / 288
  • Ticaret 14, (%100)
:D Sitede yorum kısmı varsa o yüzden sohbet diyorlardır. Haklılar tabii yorumlarda sohbet oluyor haliyle

explorer1001 explorer1001 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 36 / 24
  • Ticaret 8, (%100)
Vallahi, benim susmaya niyetim yok, burada da ***'da da elimden geldiğince herkesi örgütlemeye çalılışıyorum.

Aynı benimki gibi çok güzel, emek verilmiş siteleri olan ve onay alamayıp sürünen kim varsa herkesi bu Google Adsense rezilliğine karşı haklı propoganda örgütlenmesine çağırıyorum. Belki bu sayede sesimiz duyulur ve piyasadaki bu boşluğu dolduracak gerçek bir firma ya da firmalar ortaya çıkar.

Sen gel tekel ol ve insanlara böyle eziyet et... Yok yaa, eziyet ettiğin insanların birçoğunun ülkedeki en sağlam yazarlardan olduğunu unuttun galiba Google.

Umarım tüm bunları Google Türkiye yetkilileri görür.

Durmayacağız, kendi sitelerimizde de buralarda da Google adsense saçmalığına, işkencesine dur demek için durmayacağız!

NOT: Ne zaman ki tüm bu saçmalıklar biter, işte o zaman durabilirim, aksi halde benim için Google Türkiye rezilliklerini anlatmak bir keyif, her gün böyle takılabilrim valla:))

Karahan29 Karahan29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 135 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
aynı sıkıntı bende de var 3 dür aynı sebepten onaylamıyolar dalga geçiyolar resmen

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al