-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adesense hesabini heyecanla kullanan bir site sahibiyim. adsense hesabimda adsense reklamlarini kullandigim tum sitelerimi kaydediyorum. 1 sitem domain olarak banlandi nedenini bilmedigim halde. hicbir sekilde hayatimin bir yerinde sahtekarlik yapmadim bu reklamlar konusunda .yeni actigim ve daha kimsenin haberi olmadigi siteme reklam kodlarimi ekledim ve sadece o sitede kullandim adsense reklamlarimi ama 2 gun sorna gecersiz etkinlik adi altinda sacma bir gerekceyle yine hesaabim durduruldu. daha sitede kimse yok, kimsenin siteden haberi yok ama gecersiz etkinlik diyorlar bana. ne bir tiklama ne bir baska bir sey olmadi ama banlandim. Ve derdimi de kimseye izah edemiytorum. yardimci olabilecek bir yetkiliye ihtiyacim var.
Tesekkurler
DATA
( Tugra )
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Geçersiz etkinlikten dolayı aynı gün başvurup aynı gün onaylanan hesabım bugün kapandı başka hesap açıp tekrar başvurdum bakalım ne olacak :)
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu yapmayın işte başkasının kafasına göre hareket ediyorsunuz anlamıyorum 1 hesap neyinize yetmiyor biz bile 1 hesap için 10 takla atıyoruz.
Kendi reklamlarınıza tıklamayla ip değiştirseniz bile bunu google anlamayacak değil..
Şimdi geçersiz etkinlik bildirim talebi açın sorun neden olmuş diye tam olarak hangi ip üzerin den.
Eğer kendi ip'niz gözükürse adsense'den ümit beklemeyin.
Arkadaşım şu reklamla tıklasana para kazanmam lazım diyip'te dostlarınıza da tıklattırırsanız alırsınız karşılığını böyle.
+ Facebook hitlerin den gelen tıklamalara adsense karşı olduğunuda bilin bu Dünya sadece dostlar dan yada arkadaşlar dan ibaret değil hakkıyla kazanıp o kadar engel ban almayanlar var.
Hatta Adsense için 100 200 TL verebilen bile var ken böyle ban yedim hemen tekrar açmam lazım gibi hareket etmeyin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne dostuma tiklattim ne de facebook hitlerime. zaten sebebini bilebilsem buraya konu acmam. neden ariyorum ama bir neden bulamiyorum.