-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Blogger'da yapabileceklerin sınırlıdır. Ne yapmak istiyorsun? Önce bunu bir kararlaştır. Ben sadece yazı yazmak istiyorum, ıvır zıvıra karışmak istemiyorum dersen Blogger. Ama ben blogumu en ince detayına kadar karıştırmak isterim dersen WordPress.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
şikayet alınca blogger siteleri google kapatıyormuş doğrumudur acaba?
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Joomla :) ben kullanıyorum ve memnunum...
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öyle bir şey yok..Tabi siten illegal olursa kapanma olayı olabilir.Fakat çevremde hiç birinin sitesi kapanmadı içeresinde illegal olmasına rağmen..
Bana sorarsanız blogger derim..Ben 6-7 yıldır blogger kullanıyorum ciddi paralar kazandım blogger siteleri açarak.Host parası verme derdi yok istediğin kadar kişi girsin limit yok vs.Sınırsız host dedikleri olayı bedava reklamsız olarak kullanıyorsun..
Benim imzamdaki site sayesindede iyi paralar kazandım ve kazanmaya devam ediyorum.Yeni açmama rağmen hitlerimde gayet iyi..
Herkesin korktuğu ama benim denediğim bir seo tekniği geliştirdim blogger için ve meyvesini yemekteyim şuan :) Blogger seo açısından çok güçlüdür kullanmasını bilirsen.:cool:
1 kişi bu mesajı beğendi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sadece blogger kullanıyorum,wordpress hiç cazip gelmedi bana,blogger tabanlı sitelerim 2 yıldır iyide kazandırdı,hala da kazanmaya devam ediyorum,şükür.
Arkadaşların belirttiği gibi hosting derdin yok, saldırı derdin yok,ziyaretçi sınırın yok ve ücretsiz, daha ne sayayım.Bu arada blogger altyapılı çok güzel temalar var,bir de disquss yorum kutusu ekledin mi , tadından yenmez...
Kesinlikle blogger diyorum ben...wordpress hem karışık hemde sürekli para yer,tabi bana göre...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
E** S**