-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Başka sitelerden tanıtım yazısı alırken nasıl bir yol izlemeliyim? Daha doğrusu tanıtım yazısında link nereye verilmeli? Nasıl bir tanıtım yazısı yayınlanmalı?
Benim izlediğim yol;
Sadece ana sayfa değil, alt sayfalara da link veriyorum. Fakat sadece kelimelere link veriyorum. Konu başlığım "makyaj nasıl yapılır" olsun. Ben bu makale içinde "makyaj" kelimesini bold yapıp "siteadresi.com/kategori/makyaj" a link veriyorum. Ya da ana sayfaya link veriyorum.
Doğru olması gereken nedir? Sadece makyaj kelimesine mi link vermeliyim yoksa makale içinde konu başlığı geçen anatar kelimeye yani "makyaj nasıl yapılır" kelimesini seçip sitemden gerekli konu başlığıyla alakalı bir konu seçip onun linkini mi vermeliyim?
Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ama umarım anlamışsınızdır :)
Sitem kadınlar üzerinedir. "Kadın, makyaj, diyet, anne ve bebek" gibi kelimeler de sıralamaya girmek oldukça zor. Nasıl bir yol izlenmelidir? Bu kelimelere mi yoğunlaşmalı yoksa farklı bir yol mu izlenmeli?
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Kelime farketmez yükselmek istediğin kelimelere link çıkışı vermen yeterli olacaktır. Alternatif olarak diğer kelimeleri bulundurabilirsin tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Kadın, anne, makyaj gibi kelimelere değil de direkt konu başlığına link vermen o kelimede seni daha iyi yere getirir. Aranma hacimlerine bak ve aranma hacmi iyi olan kelimelere link vermen. Ama tek kelime yerine 2-3 kelimeye ( link çıkışı değil ) link vermen daha iyi olur. Örnek makyaj nasıl yapılır, makyaj yapma gibi. Ve tanıtım yazılarında max 3 link çıkışı olur ama tek link çıkışı her zaman daha iyidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.