xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba arkadaşlar,
özellikle herkesin takıldığı, yapamadığı, eksik yaptığı noktaları dikkate alarak, tüm detaylarıyla birlikte panelsiz sunucu kurulumları (lamp, lemp - openvpn ve niceleri), sunucu yapılandırması ve ince ayarlar alanlarında detaylı video çekmeye başladım ve dediğim gibi videolarda her şeyi açık açık anlattım.
videoları şu an youtube'a yüklemedim, kanalımı tam anlamıyla oluşturup öyle aktif edeceğim.
haliyle bir çok kişiye yardımcı olacağım gibi iyi bir çıkış yakalayabileceğimi de düşünüyorum,
kullandığım kodları & yazılı anlatımın olduğu linki de şu şekilde kısalttım, adf.ly -> goo.gl -> sitem.com/1.txt
lakin buradan fazla gelir etmem sanırsam.
youtube için adsense'e başvurmayı düşünüyorum, sizce ne zaman başvurmalıyım?
şimdiden cevaplayacak bütün arkadaşlara teşekkürler.
EFSANE! | omerbeyoglu.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bir arkadaşım youtube için adsenseye 0 içerikle başvurmuştu, hemen onaylamışlardı.
Ubeyd
ubeyd değil ubeydullah
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kanalı google sayfası üzerinde açarsan youtube adsense zaten otomatik tanımlanır hiçbir video koymadan.. ama normal google hesabı ile açarsan adsense o kadar kolay kabul edilmiyor, diye biliyorum..
Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
YouTube'da kısatlma linkler özellikle para kazanmayı amaçlayan linkler artık kullanıcının ilgini çekmiyor. Onun yerine daha kaliteli içerik ücretirseniz daha çok kazanç elde edersiniz. Adsense için 5 - 6 video yükleyin. Hepsi +250 izlenmeyi geçince başvurursanız olumlu sonuçlanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-