Arkadaşlar 2 aylık bir web sitem var. 1. Ayında düzenli makalelerimi girdim ilgilendim vs. ancak üniversite sınavlarım nedeniyle biraz ara vermiştim. Tekrar başlamadan önce sitem anahtar kelime aramasında 55. sıradaydı. Tekrar düzenli olarak başladım sosyal ağı iyi bir şekilde kullanmaya çalıştım ve 1 - 2 hafta sonunda şuan sitem 15. - 17. sıra arasında gelip gidiyor (sabit).
Bana kalırsa 55. sıradan 15'e yükselmek böyle bir sürede iyi bir başarı en azından benim için. Günlük tekil hitimde ilk sayfada olmayan bir siteye göre fena sayılmaz (Sosyal medya sayesinde tabii ki). Çalışmalarıma sürekli olarak devam edeceğim ve eğer yakında ilk sayfaya çıkarsa sitem kaliteli bir şey olsun sorun olmasın istiyorum.
Bu yüzden onerifilm.com sitem ile ilgili önerilerinizi bekliyorum (Title'ından tutun keywords, içerik, sağ sol her şey olabilir). Sizin önerilerinizle daha iyi yükseleceğime inanıyorum şimdiden teşekkürler.
Sitem : onerifilm.com
Anahtar Kelimem : film önerileri
Site bilgisi : Kendi düşüncelerime ve tarzıma göre film önerileri yaptığım bir web sitesidir. Hiçbir hak ihlali bulunmamaktadır. Adsense hesabım var ancak ilk sayfaya çıkmadan koymak istemedim.
Site Yaşı : 2 Aylık
Makaleler tamamen özgündür ve hepsi +250 kelimeliktir.
Not: Sitem 55. sıradayken konu açmıştım. Oradaki arkadaşların önerilerinin de çok faydası olmuştu.
Not 2: Sitede sağ kısımda ve içeriğin alt kısmında yazan etiketlerin linkleri aktifti yani sitemde tag kısmı vardı. Ancak forumdan birisi bu kadar çok etiket indexletmenin sorun olacağından bahsetti ve bunun üzerine pasif hale getirdim.