-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir insanın kendine saygısı olmazsa yabancının hiç saygısı olmaz. Youtube 1-2 milyonluk ülkeyi takar ama Türkiye'yi takmaz. 1-2 milyon kişinin konuştuğu dile sahip bir ülkede satılan her ürünün o ülke dilinde yazılmış kullanma kılavuzu olur, 75 milyonluk Türkiye'de satılan bir ürünün Türkçe kullanma kılavuzu olmaz. Çünkü sen hakkını aramadığın sürece seni adam yerine koymazlar.
En basitinden ThemeForest'da tema satan Türklere bir bakın. Bir tanesinin bile temasında Türkçe desteği yoktur. Arap hazırladığı temaya Arapça, İspanyol İspanyolca, Bulgar Bulgarca dil seçeneğini koyar bizimkiler koymaz. Bütün tema tasarımcılarının ülke hanesinde Almanya, ABD, Fransa, Papua Yeni Gine yazar, bizimkilerde ise Türkiye yazmaz, onun yerine Avrupa Birliği yazar.
Şimdi siz söyleyin Youtube bizi takmamış çok mu?
Ne ekersen onu biçersin
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkçe desteği sunmuyor, sunmamalı da. Yüzlerce ülkede sorunsuz yayın yapabilirken Türkiye'nin vergi diretmesiyle uğraştı, Türkiye'de 3 yılı aşkın süre sansürlü kaldı. Ben olsam ben de sunmam, siz sizden vergi isteyip vermeyince yasaklayan bir ülkeye dil desteği sunar mısınız? Ben sunmam, Youtube'da sunmuyor.
Ülkede yaşayan insanlara da mı saygıları yok diyorsun, bu insanlar eğer kafaları çalışıyorsa sansürcü bir zihniyeti barındırmazlar. Barındırdıklarına göre bu ülkedeki insanların çoğunun kafası çalışmıyor, kurunun yanında yaş da yanıyor genellikle.
Böyle zihniyete böyle Youtube.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Birçok yabancı sitede yani azerbaycan dili bile var ama Türkçe yok bizi küçümsüyor ve sevmiyolar bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Vergi kaçırmanın neresi doğru bir şey anlamadım o kadar para kazanıyorlar elbette verecekler vergilerini
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benimde dikkatimi çekti bu olay neden Türkçe yok.Birde mozillada çalışan ufak bir eklenti vardı youtubeyi Türkçe yapan seneler önce aramıştım onu :D vide yüklemek için :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende 2 gün önce fark ettim senin gibi kafamda ön yargılar oluşturdum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vergi kaçırdığını nereden çıkarttınız? Adam vergisini kendi ülkesine veriyor, siz olsaydınız demoktratik kongo cumhuriyetinden gelen kullanıcılardan da para kazanıyorum vergimi oraya ödeyim mi derdiniz? Bu youtube'a özgü birşey değil web dünyasında işler bu şekilde yürür ister işinize gelsin ister gelmesin. En basitinden ogame oyunun .com.tr uzantısındaki gelirlerin vergisi bile gameforge firması tarafından almanyaya ödeniyor.