Kendinizi sanal gerçekliğe kaptırmak artık eskisi kadar zor değil şimdi Galaxy S6 Gear VR Innovator Edition ile seyretmenin ötesine geçebilirsiniz. Samsung firmasının yaptığı yenilikçi sanal başlık 360° surround sinema benzeri görüntüye sahip olacaksınız. Samsung Galaxy S6‘da bulunan yüksek çözünürlük sayesinde bu başlığın keyfini çok iyi bir şekilde süreceksiniz.

Kolayca kontrol edilebilir dokunmatik yüzeyi ile Galaxy S6 Gear VR Innovator Edition‘ı kullanırken başlığın yan tarafında bulunan alandan bütün ayarlamalarınızı yapabilirsiniz. Başlık tasarımının en iyi yanlarından biride yeniden tasarlanan ergonomik arka bağlama şeritleri ağırlığı başınıza eşit şekilde dağıtarak kullanım konforunu en üst düzeye çıkartır.

Gear VR Innovator Edition daha uzun süre kullanmak istediğinizde şarj etme gibi bir sorunla karşılaşmamak için harici bir Mikro-USB bağlantısı var bununla harici şarj yoluyla şarj edilebilir. Gear VR Innovator Edition ile videoları, filmleri seyrederken ve oyun oynarken daha uzun süre keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ekran buğulanmadan izlemeye devam edebilirsiniz. Gear VR Innovator Edition kendisinde bulunan soğutma fanına sahip olup lenslerin buğulanmasını önler. Gear VR Innovator Edition’da bulunan diğer özellikler;

Gear VR İçeriği
Oculus Mağaza
Oculus Sinema
VR Oyunları
Oculus 360 Videolar
Renk: Kristal Beyaz
Akselorometre
Gyro Sensörü
Yakınlık Sensörü
Boyutları 82,8 x 196,1 x 98,5 mm
Ağırlığı 420,4 gr
Optik Görüntüleme FOV 96°

Video: https://youtu.be/YXl3dKtfW_Q

Kaynak : Technosfer