kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar merhaba
Kafama takılan bir şey var. Şimdi sitemizi cloudflare a taşıdık. Bize normal ip adresimizden farklı bir ip veriliyor. Fakat ben şunu gördüm. Bu ip adresi değişiklik gösteriyor. Her sorgulamada farklı bir ip çıkıyor. Bu durumun eksi veya artı yönleri nelerdir ?
Teşekürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
IP'nin SEO'da bu kadar önemli olduğunu artık sanmıyorum. Birçok büyük site kullanıyor CloudFlare, ***'da bunlardan birisi birçok iyi sitede var. Dikkat etmemiştim bu bahsettiğin konuya eğer öyleyse artık önemi yok denebilir hatta. Arama motorları zaten görecektir CloudFlare aktif olduğunu sitede IP'ye önem veriyosa bile o site için es geçecektir o kriteri. Ki sanmıyorum saçma bence IP'nin bu tür bir etkiye sahip olması. Artık aramalarda kullanıcıların isteklerini ne kadar karşılayabildiği çok daha önemli bir kriter. Özellikle Google buna çok dikkat ediyor, Adsense, Analitycs, Google Aramaları gibi her yerden verileri topluyor analiz ediyor. Siteleri ayrıntılı inceliyor, kullanıcıların tepkileri çok önemli ziyaretçi sitene giriyor çıkıyor aynı şeyi tekrar arayıp başkasının sitesine giriyor ve oradan geri dönüp tekrar arama yapmıyorsa 2. siteyi ön sıraya çekiyor bence bu iş böyle yani çünkü ziyaretçi 2. sitede aradığını bulmuş ki aramaya geri dönme gereği duymamış.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bir müşterimin sitesinde CloudFlare kullanmaktayız. Düzgün hazırlandığı sürece sorun yok. Site anahtar kelimelerinde gayet iyi yerlerde,yani herhangi bir sorun olmaz IP değişimi açısından.
1 kişi bu mesajı beğendi.