-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Rez aldım , teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dediklerini yaptım fakat facebook da boş resim olarak gözüküyor ? Yardımcı olabilir misin ?
velonga.com
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Uzun zamandir cogu kisinin sorunu olan bi konu. paylaşımdan dolayi teşekkürler.
Ek Olarak: Uzun zamandir cogu kisinin sorunu olan bi konu. paylaşımdan dolayi teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal ağlarda paylaşırken resimlerin gözükmemesi sorunu ile ilgili bir konu da ben açtım geçen. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar. AİO eklentisi biraz sorunlu bu konuda, Yoast Seo indirin otomatik olarak her sosyal ağda paylaşırken resmi kendisi çekiyor konudan. Küçük bir hatırlatmada yapayım; eski içeriklerinizi paylaşırken fotoğraf asla çıkmaz çünkü o konu başlığında daha önceden boş resmi kayıt etmiştir. Başlığın adını biraz değiştirip açın otomatik olarak çekecektir resmi.
Tuba
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
---
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitemde 4 eklenti var. daha öncede başka temada bu sorunu yaşamıştım evet. Open graph önerilmişti. sonra o pluginde düzgün çalışmadı All in seo yu yükledim uzun süredir bu yüklü. ve çözümü hiç olmadı. Son olarak all in seodaki hatalrıda bulup düzelttim ama nafile. buffer ile paylaşımlarımda sıkıntı yokda facebook'da düz paylaşımlarda sıkıntı oluyor. all in seo ile çakışacağını hiç sanmam klasik eklentiler WP-Optimize, akısmet, sitemaps