lostyazilim
tr.link

Nasıl Para Kazanacağız ?

2 Mesajlar 581 Okunma
acebozum
tr.link

Holiqan Holiqan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 211 / 116
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba, arkadaşlar birkaç gündür özgün yazılardan oluşturduğum blogla adsenseye başvuruyorum fakat bir türlü kabul edilmedi. Her seferinde de üstü kapalı mailler atılıyor. Yani sorunun ne olduğunu tam olarak söylemiyorlar. Bende artık yola devam etmeye karar verdim. Fakat bu işten para kazanmazsam amacım kalmıyor sizce neler yapabiliriz ?

Forumda birçok kişi bu durumdan müzdaripken Türk reklam veren şirketlerden güvenilir olan var mı? Bunun dışında neler yapabiliriz ?

Yandex hala atakta değil böyle olunca reklam piyasası google tekelinde. Aklıma gelen en mantıklı şey Wmaracı veya *** gibi bir forumun reklam için bize destek olması. Sonuçta bunlar Türkiye'nin en büyük forumları bize yardımcı olabilirler. Sonuçta bizim var olmamız onlarında varlığı ama durum böyle olunca bi çözüm bulabilmek istiyor insan. Sizden de tavsiyeler, çözümler bekliyorum. Neler YAPABİLİRİZ ?

wmaraci
reklam

Bydogu Bydogu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 23 / 140
  • Ticaret 4, (%100)
Hitin İyiyse sabit reklam alabilirsin , tamindir ve bazı siteler sabit güzel ücretli reklamlar veriyodu bende tma listesini bilmiyorum fakat böyle hem sabit gelir olması tercihim ... Kolay Gelsin
Holiqan isacotur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al