-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Webmaster'ım.Makale yazıyorum,kendi sitelerimle uğraşıyorum.300-500 kazansam bereket versin diyorum,öğrenciyim bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Matbaa / Düğün davetiyeleri ile uğraşıyorum kendi iş yerimiz :)
Eğer aramızda evlenmeyi düşünen varsa veya ileride düğün davetiyesi yaptıracak olanlar varsa bana gelsin yardımcı olurum sizlere :)
Ekstra ek gelir gözüyle bakmak içinde webmaster işlerine bulaştım keyifli seve seve yapıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.osmanlidavetiyeci.com
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Bir çok yazan kişi ben de dahil olmak üzere üniversiteden mezun oldu. Şimdi ne yapıyorlar acaba? :) konuyu görünce duygulandım. O değilde Yüzbaşı, Polis, Doktor, Fizyoterapist, Yazılım Müh., Endüstri Müh. ne ararsan varmış forumda. :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Muhammed işlerim çok yoğun olunca üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım. :D
Şu an özel bir Startup şirketinde
(TÜBİTAK ve Yıldız Teknik Üniversitesi destekli) metin yazarı ve dijital pazarlama sorumlusu olarak çalışıyorum.
Kız olayında hala sorunlar var. Aslında ayıracak zamanı bulsam galiba uygun adayı da bulacağım ama bulamıyorum. Galiba 2 yıl boyunca iş dışında farklı bir şeye de vakit ayıramayacağım gibi duruyor.
Ek olarak: ard arda 3 mesaj yazarak flood yapıp, üstüne beni etiketleme cesaretine hayran kaldım. Bu kez böyle olsun ama bir sonraki sefere üyeliğin kısa süreli yasaklanabilir :) Lütfen daha dikkatli olalım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.