Kısaltılmış Link İle Backlink Almak Ne Kadar Etkili Olur?
Merhaba arkadaşlar. Kafamı kurcalayan bir durum var. Bir beyin fırtınası yapalım dedim. Sosyal medya ortamlarında kısaltılmış linkler ile backlink alıyoruz ya. Bunun bir çok inceliği ve sebebi var.
Peki forum tanıtımı, tanıtım yazısı ve benzeri asıl backlink çalışmalarında kısaltılmiş linkle backlink almak nasıl olur.
Link kısaltma scripti kurup kendime ait bir domainden linkleri kısatlmak ve işi garantiye almak istiyorum. Kısalttığımız linkin değeri artarak asıl linkimizin de değerini arttırır mı?
Arkadaşlar buraya kadar cevap almak istediğim kısımdı. Şimdi bu konudaki gerekçelerimi söylüyorum. Belki bu açıdan daha farklı bir yöntem buluruz.
Mesela 2015 kış modası hakkında bir sayfamız var. Bu sayfaya link aldık. Bu linkin 2016 için faydası olmayacak. Tanıtım yazısı aldığımız sayfada genel olarak modadan bahsedip moda hakkında bir kelimden kısaltılmış link ile çıkış yaparsak bu linki hangi sayfamızı yükseltmek istiyorsak o sayfa için kullanabiliriz.
Ya da sitemizi değiştirdik. Backlinklerin değerini kaybetmesini istemiyoruz. Eski site yönlendirilebilir ama bunu baştan link kısaltarak yapsak en güzeli. Backlinklerimizi siteye göre sayfaya göre ihtiyaç oldukça kullanmak istiyorum bu yolla.
Konuda geçenler örnek için yazılmıştır. İlla moda olmaz. Kış ya da yaz değil yani mesele. Backlinkin yöntemini tam anlamıyla istediğimiz sayfada kullanmak.
Bu iki de bir olmaz diye tahmin ediyorum... Teşekürler.
Ek Olarak: Yada bir script, iframe tarzı bir şey yapıp backlink alınan yazılara gömsek olabilir mi? Kodlama bilgim iyi değil ama yapılabilir sanki. sonuçta link aldığımız yerler babamızın oğlu değiller. İstediğimiz zaman girp değiştiremeyiz. Ama iframe şeklinde veya başka bir yolla da olabilir gibi. ! ?
Ek Olarak: Vay arkadaş :) Kimse bişey yazmamış.