-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteniz hayırlı olsun.Temanızda çok güzel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çok güzel tema olmuş sayfa geçişleri çok kasıyor temayı yapan arkadaşın buna dikkat etmesi gerekirdi yeni bir site bu şekilde kasarsa hit arttığında neler olur bilemiyorum yani optimize edilmesi lazım
ilaveten bumerang ı konu içeriğinden kaldır hürriyetemi site yaptın onun yerine sağ side bara bumerang videosu koy hem daha çok tık alır hemde konu içeriğini kirletmezsin ne işi var konu içinde bumerang ın
isfikirleri-girisimcilik.com
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teman çok hoşuma gitti ya :) Güzelmiş başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
web tasarım hobimdir
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teribogart adlı üyeden alıntı
çok güzel tema olmuş sayfa geçişleri çok kasıyor temayı yapan arkadaşın buna dikkat etmesi gerekirdi yeni bir site bu şekilde kasarsa hit arttığında neler olur bilemiyorum yani optimize edilmesi lazım
ilaveten bumerang ı konu içeriğinden kaldır hürriyetemi site yaptın onun yerine sağ side bara bumerang videosu koy hem daha çok tık alır hemde konu içeriğini kirletmezsin ne işi var konu içinde bumerang ın
evet geçişlerde biraz kasma vardı wp de gzip eklentisi yoktu ekledim şimdi bak sana zahmet...değerlendir..sana zahmet pls
birde o bumerang videosunu nerden bulcaz ?? bumerang panelinde öle bi şey göremedim ben ..:(
Çalışıyorsa .!! Tamir etmeye uğraşma....
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Açıkçası sevmedim temayı. Örneğin motorlu kuryeler ile ilgili yazıya baktım. 5 satır yazıya karşılık neredeyse 10 satıra denk gelen etiket, okunma, paylaş bilgilerinin olduğu bölüm var. Anasayfada konu başlıkları biraz uzun olsa yarım kalıyor ve ciddi işler için son derece itici bir durum. Zaman gazetesindeki gibi biraz keskin hatlar yakışırdı.
Yalnız yavaş olan tema değil, kullandığın resimler fazlasıyla büyük. 1.7 mb tutan anasayfanın 1.5 MB bant genişliğini resimler yiyor. Boyutlarını biraz düşür. Smush It gibi bir eklenti kullan ya da yüklerken biraz daha gayret et
Ne ekersen onu biçersin
Eureka
www.Patr10.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben beğendim fakat logo pek uymamış :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arka plan olarak resim kullanılmış cssde yüksek çözünürlükdeki ekranlarda ufak kalıyor bence düzeltilmeli