-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'ın Webmaster araçlarında kullandığımız "Google gibi getir" özelliği haftalık 500 sayfa gönderme hakkına sahipti. Ancak artık bu özellik aylık 500'e çıkarılmış. Hakkınız 100'ün altına düştüğünde "aylık gönderim hakkınızdan xxx kaldı" şeklinde uyarmakta. Bu özellik sizde de bu şekilde mi arkadaşlar?
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Yıllardır aylık 500 olarak kullanılmaktaydı zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
kullanmıyorum , kullanılmasını önermiyorum.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk başlarda aylık olarak çıktı fakat sonradan haftalığa indirildi. Birçok defa haftada 500 kotamı bitirdim devreden hafta yenilendi. Fakat şimdi yeniden aylığa dönüşmüş.
Ek Olarak:
Teşekkür ederim. Burayı yeni site bildirimleri için birçok defa kullandım. Yeni oluşturulan sayfa bildirimi için de aynı işi görüyorsa işimi görecektir. Siteye yazdığım yazıların indexlenmesi bazen 30 dakika, bazen 3-5 saat sürüyor. Bu yüzden sayfayı çabuk kaydettirmek önemli benim için.
Ek Olarak:
Neden önermediğinizi paylaşırsanız bu konuda bilgilenmiş oluruz.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Google Gibi Getir, işlemi yeni siteler için kullanılması daha iyi olan bir işlemdir. Bir site de eğer ki Index var ise ve sıralamadan kayboldu ise tekrar geriye getirmek için bu çözüm başarılı bir etkenlik göstermeyecektir.
Kullanmama taraftarı olarak, bence Google, Yandex ve diğer arama motorlarının siteyi kendi kendine indexlemesine olanak göstermeniz sizin için daha iyi olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazen şöyle bir durumla karşılaşıyorum. Özgün ve internette kesinlikle benzeri olmayan, ilk çıkışı bende olan bir haber paylaşıyorum. İlk etapta Google'da indexlenmesine rağmen 1 hafta sonra linkin dizinden çıkarıldığını farkediyorum. Belirtmek isterim ki sitem sandbox'ta falan değil. Google gibi getir panelinden linki yeniden dizine ekliyorum.
Bu durum neden yaşanıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ek Olarak:
Allah razı olsun. Bu şekilde eklemeye başladım sayfaları dediğin gibi 20 saniyede indexleniyor. Fakat Google demesin sonra "Lan sana 500 hak verdik yedin, bitirdin şimdi buraya mı geldin" diye. :))