Birçoğunuzun da bildiği gibi ok.ru bir güncelleme ile tüm filmleri çöpe çevirdi hele son zamanlarda sadece 144p video oynatabilir olduk embed kodları ile lakin bir kaç site gördüm bunun önüne geçmişler ve istenilen kalitede oynatılabilir hale getirmişler bunun nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba, sadece o soruna yönelik yazılmış bir script var arkadaşlar. Ben de ***'da gördüm. Benim film sitemde işe yaradı siz de bir deneyin. Sitem imzamda var, herhangi bir filmden bakabilirsiniz. Ben Header.php'nin herhangi bir yerine ekledim bu kodu. Siz de öyle yapabilirsiniz. Buyrun;
<script> window.checker = window.setInterval(function() { mf(); }, 100); function mf() { var ifsrc = document.getElementsByTagName("iframe"); for(var i = 0; i < ifsrc.length; i++) { var so = ifsrc[i].getAttribute("src"); if(typeof so === "object") continue; if(so.indexOf("ru/videoembed") > -1) { ifsrc[i].setAttribute("id", 'okiframe'); var urladresi = so; var okkodal = urladresi.split("videoembed/"); var url = okkodal[1]; var dogru = ''; var okiframe = document.getElementById("okiframe"); var yerles = document.createElement("span"); yerles.innerHTML = dogru; okiframe.parentNode.replaceChild(yerles, okiframe); } } } </script>
Konu ile pek alakası yok ama download manager ile daha önce okrudan düzgün bir şekilde video indirebiliyordum şu anda ts video şeklinde indirme çıkıyor ve videonun tamamını indiremiyorum