-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar bu çarşamba günü Dini Bilgiler Öğretimi dersinde sınıfa ders planı yapımını anlatacağım. Bunun için hoca bana oruç konusunu verdi ve bu konu 7.sınıfların konusu. Sizden istediğim ise oruç ibadeti için ne tür bir anlatım tekniğinden ve materyallerden faydalanabilirim. Bu sunum benim için önemli. Lütfen değerli fikirlerinizi esirgemeyin.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kardeşim çok kısa bir iki cümle ile olayı anlatabilirsin. Yada kısa bir siyer bilgisi yeterlidir. Skype adresin varsa oradan anlatabilirim elimden geldiğince.
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sanırsam ısparta'da ikamet ediyorsunuz imsak vakti 05:27 daha önceden kalkın güzel bir yemek sahurunuzu yani yemeğinizi yiyin ' Bugün ki orucumu ALLAH RIZASI için tutuyorum ' diye niyetlenin ve yatın sabah okulda hocanıza bu gün oruç tutuyorum dersiniz ve google'de ilmihalde bulduğunuz oruç konusunu anlatırsınız hocanız e-okula 100 girerken katip meleği'de sevabınızı yazar ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bunun örneklerini yaşıyoruz kardeşim. Sahur davulcusu, gece uyanmaları, sonra gün boyu akşamı beklemeler, öğlen şekerlemesi, akşam fırın önü muhabbetleri, ezan ve top atışları, daha sonra teravih namazı... Aslında şu anda tuttuğumuz oruç(herkesi katmıyorum) tam bir materyal bence eski oruçları anlatarak şimdiki orucun bir oyundan ibaret olduğunu anlatabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müteahhit
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Belki güzel bir tiyatro oyunu şeklinde anlatabilirsiniz ? Yani küçük bir skeç yapabilirsiniz. İşte sahura uyanmaktan başlayıp, cennet/cehenneme kadar götürebilirsiniz. Yani size kalmış bir şey artık. :) Öğrenme yaşında oldukları için bu şekilde akılda kalıcılık yakalayabilirsiniz belki...
1 kişi bu mesajı beğendi.