[*]Domain Adı: Blog-Hairstyle.COM
    [*]Kayıt Tarihi: 04.07.2015
    [*]Bitiş Tarihi: 04.07.2016
    [*]Kayıt Firması: İsimtescil
    [*]Transfer Ücreti: Firma içi ücretsiz transfer seçeneği mevcut.
    [*]Hemen Al Fiyat: Teklif sunabilirsiniz.
    [*]Özel Notlar: Domaini projelendirmek için kullanacaktım. Bildiğiniz gibi ingilizce ve almanca saç modelleri siteleri şu an revaçta. Ancak şu sıra hiç zamanım olmadığından, domaini satışa çıkarmaya karar verdim. USA bazlı bir araştırma yaptığınızda:

12,100 aylık aranma hacimli "hair style" kelimesinin CPC değeri $ 3.56.
    12,100 aylık aranma hacimli "how to style short hair" kelimesinin CPC değeri $ 0.81.
    4,400 aylık aranma hacimli "short hair style" kelimesinin CPC değeri $ 2.36.

Bu araştırmaları söylediğim üzere çok önceden ben bizzat gerçekleştirmiş ve bu işe girmeye karar vermiştim ancak gerek zaman, gerek belli başlı özel şartlar dolayısı ile; projeden vazgeçip alan adını satışa sunmaya karar verdim. Sadece USA bazlı değil, ingilizcenin global bir dil olduğunu düşündüğümüzde pek çok ülkeden ziyaretçisi olacağını doğal olarak varsayıp; ona göre araştırmalar da yapabiliriz. Ben sadece USA bazlı araştırmalarımı iliştirdim, kısaca bir tanıtım yapmak amacı ile. Sizler, araştırmalarınızı global yönde gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Not: Konu multi olarak açıldı. *** üzerinden de profilime göz gezdirerek referanslaırmı inceleyebilirsiniz.
    *** Konusu: http://www.***.net/acik-arttirma-ile-satilan-domainler/1472740-blog-hairstyle-com-satista.html

Ek Olarak: Satış günceldir.