-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzun suredir dusundugum bi apk indirme projem vardi hayata gecirmeye karar verdim hersey hazir domain host upload bulutlari vs vs ozgun ve saglam bi sistem yapma amacincadayim.
Uygulama veya oyunlari zip icinde 3 farkli bulut a upload edicem alternatif cogluyo amaciyla .İcerigi tek tek el ile giricem uygulamayi play den indirim uplaoad edicem planim soyleki indirdigim uygulamayi es dosya yonetisi programinda uygulama yedekleme ozelli ile uygulamanin apk sini zip icine koyup upload etmekti fakat farkettimki bu yontemle benim telefonumdan baska hic bir cihazda uygulama kurulamiyor hata veriyo .
Ben bu uygulamalarin apk sini sorunsuzca nasil upload ederim lutfen bi akil fikir verin yardim edin. Apk indirme siteleri bu isi nasil yapiyo ne tur programlar kullaniyo bilen birileri mutlaka vardir diye umut ediyorum. .
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Zaten google play üzerinden indirilmeyen uygulamaları telefonumuza kurarken bilinmeyen kaynakları açmamız gerekir yoksa kuruluma telefon devam etmez. ben apk indirme sitelerinden indirsem bile bilinmeyen kaynaklar kapalıysa telefon kurmuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam anladığım gibiyse zaten yazmışsınız google play den indiriciler aracılığı ile indirip upload ederseniz sorun olmaz.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
arkadaş hileli apk dosyalarından bahsediyor sanırım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
@[HeroTürk](userid:18774) Hocam hileli de paylasicam ama onlarda sorun olmaz cunku onlari saglam bi siteden cekicem. Benim amacim uygulamayi play den indirip siteme uploan etmek kisaca olay bu hocam.
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
önce telefonun ile play storedan indirip sonra bir apk yedekleme uygulaması ile apk sını kaydedip usb kablosu ile bilgisayara atabilirsin ben öyle yapıyordum...