-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Godaddy En iyi Türk firmasından çok daha güvenli ve fiyat olarak hizmete göre uygundur.Serverden hacklenmeniz imkansız hale gelir ayrıca Godadady Türk destek elemanlarıda var destek hattından bile Türk elemanlar aracılığıyla destek alabiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Türk firmalardan alırsanız tek avantajı Türkçe konuşarak destek almanız olacaktır.
Ancak şunu bilin ki, aniden psikolojileri bozulup senli benli konuşacak ve müşterisine artistlik yapacak kadar aşağılaşabiliyorlar. Ayrıca verdikleri hizmetin gizliliğini de ihlal ediyorlar. Kalite konusuna hiç girmiyorum. Bu nedenle yabancılardan host domain alın ve tasarımlarınızı da onlara yaptırın. Ben 10 yıllık tecrübem sonunda bunu gördüm.
(Türk lokasyon veya Türk geliştiricilerden de istisnalar çıkabilir işinin ehli olan ve güvenli olabilecek kişiler çıkabilir)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tercihimi GoDaddy den yapacagim tesekurler hepinize
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
en büyük ve en kurumsal firma godaddy... başka bir firma ile karşılaştırmak hele hele türk firmalarla karşılaştırma tamamen saçmalık olur. Godaddy türkçe hizmet vermekte ister telefon ister mail yoluyla.. doğru tercih..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben godady kullaniyorum musteri hizmetleride 10 numara her türlü problemi cozmeden rahat birakmiyolar hatta onlar ariyor