7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar saygı değer arkadaşlarım.
Konu başlığında belirttiğim gibi son 1 haftadır referer spam saldırılarına maruz kalıyorum analytics de hemen çıkma oranı %75 e dayandı bu referer spamın önüne geçmek için çeşitli wp eklentileri de denedim fakat saldırılar dahada çok arttı. Bunun önüne nasıl geçebilrim bir öneriniz, eklenti tavsiyeniz varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google disawow aracını kullanarak kolay bir şekilde kurtulabilirsiin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@wonderkid Dediğinizi yaptım fakat ayarlama aşamasında referer spam listesini txt olarak yüklememi istiyor
7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@karababa hocam dediğiniz eklentiyi kurdum ve sitem inanılmaz derecede hatalar var çok karışık bir eklenti zamanınız varsa siteme giriş yapıp eklentiyi ayarlarsanız sevinirim ben üstesinden geleceğimi zannetmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim saldırı devam ederken gelen linki hiç bir ek işleme gerek kalmadan 301 olarak yönlendiirir vesen saddece arkana yaslan
fakat google webmaster tool günlük olarak sunucu hataları sayfa hatalı gibi hatalar çıkaracak sana 2 gün içinde bu saldırı oldukça orada bazı linklerde problem olacak sen onları takip et eklenti görevini yapmaya başlamıştır ek bir ayarı yoktur.