EmPa
GRAFİKER & Bilgisayar Müh
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşların yazdıklarının hepsini sabırla okudum.Bu konuda en önemli şeyin biz TÜRK Milletinin sabırsızlığı olduğunu düşünüyorum.En büyük proje örneklerinde bile insanlar sabırsızlıklarına yenilip projeyi mahvediyorlar.Sabırsız oldukları tek şey ise Napolyon'un da dediği gibi "Para para para,parrada parra para". Belkide Lidya uygarlığı bu parayı icat etmemiş olsaydı bunlar bu şekilde gelişmeyecekti.
Çünkü bilirsiniz bütün dünyada önemli yerlerde TÜRK insanları çalışıyor.Yani elin Amerikası,İngilteresi,Fransızı gelip bizim ülkemizde üniversitede küçücük bir projeyi bile değerlendiriyorlar ama bizim ülkemizin böyle bir potansiyeli yok malesef.
Ha bunda önemli bir yere sahip olan bir diğer konu ise oradaki insanların çalışma azmi.Sonuç olarak ise bunların hepsinin sabıra dayandığını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KEP Creativity | Digital Agency
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Proje Yöneticisi
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
dediğine kesinlikle katılıyorum. para kazanma hırsı çoğu insanın fikirlerinin önüne geçiyor. ama bazı insanlarda yer alan para kazanma değil de fikir geliştirme hırsı bu ülkede kül ediliyor.
mertcanermis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Liseler, üniversiteler cemaatçi kadrolar ile birlikte gün geçtikçe gericileştiriliyor, bilimden uzak bir hal alıyor.. Okullar ticarethane, öğretim görevlileri tüccar ve öğrencileride müşteri yerine koyuyorlar. Böyle bir sistemden ne bekleyebiliriz?
2 kişi bu mesajı beğendi.
erbilen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese görüşleri için teşekkürler :)
Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Konu Türk milleti için değilde Türkiye'de yaşayan vatandaşlar için devam ettirilseydi bende birkaç şey söylerdim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.