lostyazilim
tr.link

Büyük Proje

3 Mesajlar 1.008 Okunma
acebozum
tr.link

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba dostlar, yaklaşık 3-4 haftadır aklımda çok büyük bir fikir var. Aslında buna 3-4 haftadır demeyelim de o süreçte gelişen bir fikir diyelim. Ama açıkçası fikrin çalınmasından korktuğum için buraya yazmak doğru mu bilemedim. Doğrudan yazmak sorun oluşturabilir.

Bir kaç kişiyle bu konuyu tartıştım(tabi site fikri olduğunu söylemeyerek, normal hayatta olsaymış gibi.) çok hoş, çok tutabilecek bir şey olduğunu söylediler. Ya da tepkilerden çıkardığım şey bu.

Proje temel olarak çok farklı bir sosyal ağ projesi.

Gerçekten ama gerçekten ilgili olanlar özelden iletişime geçerse onlara detaylardan bahsedeceğim.

1-2 php coder, jquery coder ve host lazım şu an için.

Tutacağından şahsen ben eminim.

Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
webimgo

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3922
  • Ticaret 6, (%100)
Fikirlere ve projelere sahip olmak güzel tabi. Ancak bu fikrini insanlara bahsetmeden destek istemek ne kadar doğru bilemedim :) Yani yanlış anlama. Belkide harika bir fikrin var. Ama insanlar bu fikrini görmek isteyeceklerdir.

Çok farklı bir sosyal ağ projesi demişsin. Sosyal ağ olayı artık tekelde neredeyse. Facebook ve twitter başta. Bak sonradan gelen koskoca google'ın google+ bile tutmadı. Yani bu projen ve alacağın destek google'dan da daha büyük ve google+'dan da daha farklı olması lazım. Bunu bir düşün derim.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

m4gnet adlı üyeden alıntı

Fikirlere ve projelere sahip olmak güzel tabi. Ancak bu fikrini insanlara bahsetmeden destek istemek ne kadar doğru bilemedim :) Yani yanlış anlama. Belkide harika bir fikrin var. Ama insanlar bu fikrini görmek isteyeceklerdir.

Çok farklı bir sosyal ağ projesi demişsin. Sosyal ağ olayı artık tekelde neredeyse. Facebook ve twitter başta. Bak sonradan gelen koskoca google'ın google+ bile tutmadı. Yani bu projen ve alacağın destek google'dan da daha büyük ve google+'dan da daha farklı olması lazım. Bunu bir düşün derim.

Yorum için teşekkür ediyorum öncelikle. Fikri tam olarak anlatmayı güvenli bulmuyorum ama bahsetmek deyince...

Facebook ve Twitter gibi düşünüyoruz "sosyal ağ" sözünü duyunca. Bu yanlış bir tabu bence. Çünkü Yahoo Answers çok çok farklı bir şey ve "sosyal" bir şey.

Tabi ki benim bahsettiğim fikir Facebook tanımına biraz daha yakın ama şu an buradan, fikir hakkında bahsedebileceğim şey şu olur: tabuları yıkarsak sosyal ağ çok farklı şeyler için kullanılabilir. Arkadaşları bulup, neler yaptığını görüp, onlarla iletişime geçmek Facebook ve Twitter ile alakalı bir şey. Ama örneğin herkesin bir bilgi kaynağı olması, önemli olması; sözünün geçmesi ve kendini geliştirmesi... Hatta çok ufak bir metafor olabilir ama çok yeni bir espri ve eğlence dağarcığı gelişmesi...

Biliyorum şu an çok kasarak yazıyorum fakat gerçekten, fikir hakkında: bizim insanımız kişilik çalmayı, rol yapmayı sever. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al