Barış Doğru zamanlama sıkı takip ile deli indirimler yakalıyorum, yakalayınca almamak ayıp oluyor :D
40 küsür tanesi bi belaya bulaştım ilk defa steam dışı bir yerden key aldım 40 tane mini oyun verdi silemiyorumda hesabımı lekeliyor öyle :)
İndirimlerde benimde almak istedğim bazı oyunlar var. İlgilenecek olan varsa şöyle alta bırakayım tavsiyede ederim. Oyunlarla çok ilgiliyim çok yakın derecede takip ediyorum.
Bende olupda şiddetle önerdiklerim;
Hurtworld Survival VE crafting oyunları seviyor hemde lowpoly olması benim için sorun değil diye varsa bu oyun tam ona göre, DayZ'nin 2 senede yapamadığını adamlar 300 mb'da yapmış. Hemde oyun TÜRKÇE.
H1Z1 DayZ çok sorunlu olmaya başladıktan sonra insanlara gına gelmeye başladı DayZ'den optimize sorunları diz boyu zaten hala optimizeyi çözmeden update yeni şeyler getirmeye kalkıyorlar. H1Z1 bu bağlama hem crafting hemde DayZ'nin yarattığı eksikliği doldurmak için geldi, güzelde geldi. Çıktıktan sonra 1 ay içerisinde 1 milyon satış rakamına ulaştı, ama ne yazıkki oyun en azından benim açımdan bi hayli karışık ve ben kendi ana dilimde oyun oynamayı daha çok severim.
İndirimlerde almayı düşündüklerim;
ARK: Survival Evolved ARK'ı birka çsaat oynama fırsatına eriştim ama oyun aşırı derecede optimize sorunları vardı. Benim evdeki makinada bile oynayamadım, ama düzeltmişler. İlk çıktığı gün oynamıştım ben. HATIRLATMA Tek asla almayın mutlaka birkaç kişi oynayacaksanız alın çok pis canınız sıkılıyor :D
Mad Max Anlatmaya gerek yok filminden gerekli bilgiyi hikayesini alabilirsiniz. (Güzel oyun ama çok tavsiye etmem sadece single player çünkü.)
Rust Ahh Rust ahh 2013'de free alpha'da az oynamadık, oyunla aşina olanlar mantığını bilir tıpkı H1Z1, Hurtword'de anlattığım gibi crafting özelliği daha ön planda. Güzel ama İNGİLİCCE.
Dying Light Bu oyunu ben değil video anlatsın tıkla
Call of Duty®: Black Ops III
Call of Duty®: Black Ops II
Call of Duty®: Black Ops
Yukardaki seriye diyecek söz yok.
Black Mesa "Half Life 3 mü la o?" dedirten bir oyun. Kimileri Gabe Logan abimizin bizi daha fazla merak ettirmek için fanmade olarak gösterdiği ama kendisinin desteklediği yaptırdığı bir oyun deniyor. (Zaten valve bu fan made yapıma haddinden fazla destek veriyor.)
İnceleyebildiklerim şuan için bende olmayıp da önerebildiklerim bu kadar, bende olan ürünleride öm yada burdan isteğe göre size fiyatına değip değmeyeceğini söyleyebilirim.