Cread Advertorial Reklam Platformu
Cread platformu üzerinden birkaç adımda tanıtım yazısı alabilir veya satabilirsiniz.
Avantajları:
[*]Platform üzerinden güvenli alışveriş yaparsınız. Doğrulanmış siteler bizzat sahipleri veya yetkili aracılar tarafından listelenmektedir.
[*]Satın aldığınız tanıtım yazılarını gruplayabilir, böylece hangi projeniz için hangi tanıtımı ne zaman almıştınız kolayca listeleyebilirsiniz.
[*]Site ismi öğrenmek, siteleri analiz etmek gibi detaylarla uğraşmadan, çok kısa süre içerisinde alım ve satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
[*]Alım ve satım işlemleri için tek hesap yeterlidir, satış yaparak kazandığınız ücretleri çekebileceğiniz gibi, alım yapmak için de kullanabilirsiniz.
[*]%100 özgün değerlendirme sistemi CreadRank ile, sistem tarafından puanlanmış sitelerin fiyat/performans karşılaştırmasını yaparak daha verimli işlemler yapabilirsiniz.
[*]Tanıtım yazısı satmak için listelediğiniz sitelere alt yazı girerek alıcıların dikkatini çekebilir, açıklama kısmına kurallarınızı ekleyebilirsiniz.
[*]CR puanı; domain otoritesi, alınan backlinkler, site indeksi, link çıkışları gibi yüzlerce verinin değerlendirilmesi sonucu hesaplanır. Hesaplamalarda domain otorite değerleri de kullanıldığı için, bazı subdomain sitelerde (örneğin: blogspot) değerler beklenenden yüksek çıkabilir.
[*]Ödemeler haftalık yapılır.
[*]Platformumuz için ajanslar ile yaptığımız anlaşmalar neticesinde, sitenizden çok fazla tanıtım yazısı satma imkanınız doğar.
[*]Kullanıcı dostu arayüzü ve hızlı alt yapısı ile, işlemleri basitçe halledebilirsiniz.
Ekstra:
İster Cread üzerinden ister başka bir platform veya forum üzerinden tanıtım yazısı veya link satın alıyor olun, satın almadan önce alacağınız sitenin CR (Cread Rank) puanına mutlaka bakın.
Cread Rank (CR) tamamen özgün olarak bir web sitesinin 100 üzerinden puanlanması sistemidir. Sisteme eklenen siteleriniz listelenmeden önce CR puanları otomatik olarak hesaplanır ve bu puana göre listeleme sonuçlarında sıralanır.
CR Sorgulama: https://cread.com.tr/CR
WM Aracı üyelerinin platformumuz üzerinden yapacakları ilk alım işlemlerinde kullanmaları için 25 adet kupon tanımladık. Her üye yalnız 1 kupon kullanabilir, kuponlar 50 TL ve üzeri alımlarda 10 TL indirim sağlar. Kupon kullanımında usülsüzlük tespit edilmesi ve/veya bir kullanıcının birden fazla kupon kullandığının tespit edilmesi durumunda tüm haklarımız saklıdır.
50/10 TL indirim sağlayan kupon kodu: WMARACI25 (25 kişi ile sınırlıdır)
Not: Kuponu sepet sayfasında kullanabilirsiniz.
https://www.cread.com.tr
Adres: Mall Of İstanbul Rezidans D-Blok Kat:24 Başakşehir/İstanbul
Müşteri hizmetleri: info [at] cread.com.tr
İstanbul Halkalı VD. Vergi No: 2000243583