Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benimde internetim şuanda inanılmaz derecede yavaş. Yapılan saldırı sadece Nic.TR değil Türkiye geneline yapılıyor. Skype üzerinden yazışma yapamıyorum. Makalelerimi mail atacaktım zor gönderdim. İnanılmaz bir yavaşlık var. Facebook deseniz zaten felç olmuş durumda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
İşbankası,Garanti ve Akbank'a saldırı olmuş diye şuan birçok haber sitesi paylaşıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
mchnakc00 adlı üyeden alıntı
o değilde bizim türk hackerler duruyormu yoksa karşılık veriyormu bizi neden savunmuyorlar internetteki binlerce site bu yüzden çevrim dışı kaldı bende bu nedir diyordum.
Türkiyedeki hacker lerin arkasında devlet yok marmaray zamanında saldırı yapan birçok kişi devlet tarafından ne destek gördü nede başka birşey vss.. işte
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bu konuda çok işin ehli kişiler var ancak adamlar ceza evine girip çıkınca kim olsa bir daha adım atmaz ve bunu gören diğer vatansever hacker ler ya bizde böyle olursak diye düşünüp birşey yapmıyor adım atmıyor.. daha çok şey yazılır edilirde yapılamıyor ne yazıkki bugun bir eleştiri yapıyorsun görsel ve yazılı alanlarda ertesi gün acaba birşey olurmu diye korkar oldu insanlar sonumuz hayır olsun inş.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Siber ordun olmazsa böyle rezil olursan dünyaya. Halimize bak..
Ayyildiz veya benzerlerine muhtaç kalıyoruz.
Ne siber savunma, ne de karşılık verme yeteneğimiz var. Böyle eli kolu bağlı olarak kalıyoruz. 2016'ya gelip de siber ordusu olmayan ülke son anlarını yaşıyordur.
Hep paralel yüzünden (!)
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Nic.tr'den kartla ödeme yapabilen varmı acaba ? Şu an nic.tr üzerinden ödemelerimi gerçekleştiremiyorum. Mesaj attım bakalım. bankam kaynaklı bir sorunda gözükmüyor. Gene bir şeyler oluyor :D